Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΤο 4ο Συνέδριο Ανάπτυξης Τουριστικής Βιομηχανίας έγινε στη πόλη Mudanjiang της Κίνας
Συνέδρια

Το 4ο Συνέδριο Ανάπτυξης Τουριστικής Βιομηχανίας έγινε στη πόλη Mudanjiang της Κίνας

Με επίκεντρο την τουριστική ανάπτυξη σε όλους τους τομείς, η Mudanjiang θα πραγματοποιήσει συνολικά 177 έργα κατασκευής και υποδομών.

Το 4ο Συνέδριο Ανάπτυξης Τουριστικής Βιομηχανίας της επαρχίας Heilongjiang πραγματοποιήθηκε στην πόλη Mudanjiang από 1 έως 3 Σεπτεμβρίου και αναμένεται να προωθήσει τους τουριστικούς πόρους της πόλης Mudanjiang και να ενισχύσει την ανάπτυξη της τουριστικής βιομηχανίας της.
 
Με θέμα “Το τοπίο Jingpo που μοιάζει με καθρέφτη και το χιονισμένο δάσος σε όλο τον ωκεανό”, η κύρια τελετή έναρξης της Διάσκεψης Ανάπτυξης Τουριστικής Βιομηχανίας της επαρχίας Heilongjiang, της ετήσιας συνάντησης της σημαντικής επαρχιακής τουριστικής βιομηχανίας, πραγματοποιήθηκε τόσο online όσο και διαζώσης στη λίμνη Jingpo, ένα διάσημο τοπίο στην πόλη Mudanjiang.
 
Σύμφωνα με το silkroadgreek.gr, ως πόλη υποδοχής της 4ης Διάσκεψης Ανάπτυξης Τουριστικής Βιομηχανίας της Επαρχίας Heilongjiang, η πόλη Mudanjiang έχει θέσει στόχο την βελτίωση των δυνατοτήτων ολοκληρωμένης τουριστικής ανάπτυξης για την καλύτερη ενίσχυση του τουρισμού ολόκληρης της επαρχεία Heilongjiang. Για να επιτευχθούν αυτοί οι στόχοι, η πόλη στοχεύει στην ανάπτυξη υψηλής ποιότητας τουρισμού, στη δημιουργία νέων προτύπων ανάπτυξης του τουρισμού σε όλους τους τομείς, και στην αναζωογόνηση της υπαίθρου, για να προωθήσει πλήρως την αναβάθμιση και την καινοτομία στη τουριστική βιομηχανία.
 
Με επίκεντρο την τουριστική ανάπτυξη σε όλους τους τομείς, η Mudanjiang θα πραγματοποιήσει συνολικά 177 έργα κατασκευής και υποδομών. Ταυτόχρονα, η πόλη εμπλούτισε περαιτέρω την προσφορά τουριστικών προϊόντων σε ολόκληρη την περιοχή, και πρόσφατα ανέπτυξε 66 τουριστικά προϊόντα και διαδρομές, σε 7 κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένου του οικολογικού τουρισμού, του τουρισμού πάγου και του χιονιού, αλλά και του κόκκινου τουρισμού, που ουσιαστικά είναι μια μορφή προβολής του επαναστατικού πολιτισμού.
 
Ως κορυφαίο σημείο των διασκέψεων, η Mudanjiang έχει ξεκινήσει 29 έργα επίδειξης σε 5 μεγάλα θέματα, συμπεριλαμβανομένων των κλασικών κόκκινων τουριστικών προϊόντων, προϊόντων αναζωογόνησης της υπαίθρου, προϊόντων που συνδέονται με τον πολιτισμό και τον τουρισμό, αλλά και τεχνολογικών προϊόντων και βελτίωσης της ποιότητας, αποδεικνύοντας πλήρως τους πλούσιους πόρους και τα τουριστικά χαρακτηριστικά της Mudanjiang.
 
Μεταξύ αυτών των τουριστικών πόρων και προϊόντων, η Mudanjiang προώθησε την κατασκευή 35 κόκκινων πολιτιστικών γραφικών σημείων και θεματικών χώρων, έχτισε μια σειρά προϊόντων αγροτικής αναζωογόνησης και προώθησε 7 ολοκληρωμένα πολιτιστικά και τουριστικά αξιοθέατα.
 
Επιπλέον, η Mudanjiang χρησιμοποιεί επιστημονικά και τεχνολογικά μέσα για να βελτιώσει το ψηφιακό επίπεδο του τουρισμού, με υπηρεσίες και προϊόντα μέσω καινοτομιών σε μορφές προβολής, μεθόδους εξυπηρέτησης και καθηλωτικές εμπειρίες. Με επίκεντρο την επέκταση της βιομηχανικής αλυσίδας και τη βελτίωση της ποιότητας, η πόλη προώθησε ενεργά έργα ανακαίνισης και αναβάθμισης 8 παλιών γραφικών σημείων, συμπεριλαμβανομένης της λίμνης Jingpo, τα οποία έχουν επιταχύνει την ανάπλαση αυτών των γνωστών γραφικών σημείων.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024