Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΈνωση Ξενοδοχείων Ηρακλείου: Χαιρετίζει τις υποτροφίες σπουδαστών στον τουρισμό
Ξενοδοχία

Ένωση Ξενοδοχείων Ηρακλείου: Χαιρετίζει τις υποτροφίες σπουδαστών στον τουρισμό

Η Ένωση Ξενοδοχείων Ηρακλείου χαιρετίζει την πρωτοβουλία πολλών τοπικών επιχειρήσεων του ξενοδοχειακού κλάδου να συμμετέχουν ενεργά στα προγράμματα υποτροφιών σε σπουδαστές σχετικών ειδικοτήτων που έχουν ήδη ανακοινώσει από τοπικά ΙΕΚ.

Η Ένωση Ξενοδοχείων Ηρακλείου χαιρετίζει την πρωτοβουλία πολλών τοπικών επιχειρήσεων του ξενοδοχειακού κλάδου να συμμετέχουν ενεργά στα προγράμματα υποτροφιών σε σπουδαστές σχετικών ειδικοτήτων που έχουν ήδη ανακοινώσει τα ΙΕΚ taste academy και kappa studies. 
 
Προτρέπουμε τους νέους του τόπου μας να απευθυνθούν στις συγκεκριμένες σχολές και να ενημερωθούν σχετικά. Οι ανάγκες των τοπικών επιχειρήσεων για αξιόπιστα επαγγελματικά στελέχη είναι δεδομένες όπως δεδομένη είναι πλέον και η δυνατότητα των νέων μας να διαλέξουν ασφαλείς επαγγελματικούς δρόμους που οδηγούν στον πιο ισχυρό κλάδο της οικονομίας της Κρήτης“, τονίζει η ανακοίνωση της Ένωσης. 
 
Η Ένωση ξενοδοχείων Ηρακλείου παρακολουθεί θεσμικά τη διαδικασία και θα την ενισχύσει με κάθε δυνατό τρόπο, δηλώνει το Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδοχείων Ηρακλείου.
Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024