Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχία

Ένωση Ξενοδοχείων Ηρακλείου: Χαιρετίζει τις υποτροφίες σπουδαστών στον τουρισμό

Τατιάνα Ρόκου - 10 Σεπτέμβριος 2021, 12:49

Η Ένωση Ξενοδοχείων Ηρακλείου χαιρετίζει την πρωτοβουλία πολλών τοπικών επιχειρήσεων του ξενοδοχειακού κλάδου να συμμετέχουν ενεργά στα προγράμματα υποτροφιών σε σπουδαστές σχετικών ειδικοτήτων που έχουν ήδη ανακοινώσει από τοπικά ΙΕΚ.


Η Ένωση Ξενοδοχείων Ηρακλείου χαιρετίζει την πρωτοβουλία πολλών τοπικών επιχειρήσεων του ξενοδοχειακού κλάδου να συμμετέχουν ενεργά στα προγράμματα υποτροφιών σε σπουδαστές σχετικών ειδικοτήτων που έχουν ήδη ανακοινώσει τα ΙΕΚ taste academy και kappa studies. 
 
Προτρέπουμε τους νέους του τόπου μας να απευθυνθούν στις συγκεκριμένες σχολές και να ενημερωθούν σχετικά. Οι ανάγκες των τοπικών επιχειρήσεων για αξιόπιστα επαγγελματικά στελέχη είναι δεδομένες όπως δεδομένη είναι πλέον και η δυνατότητα των νέων μας να διαλέξουν ασφαλείς επαγγελματικούς δρόμους που οδηγούν στον πιο ισχυρό κλάδο της οικονομίας της Κρήτης”, τονίζει η ανακοίνωση της Ένωσης. 
 
Η Ένωση ξενοδοχείων Ηρακλείου παρακολουθεί θεσμικά τη διαδικασία και θα την ενισχύσει με κάθε δυνατό τρόπο, δηλώνει το Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδοχείων Ηρακλείου.
|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top