Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εκθέσεις

Η 130ή έκθεση της Καντόνας θα διεξαχθεί και διά ζώσης

Βίκυ Καραντζαβέλου - 16 Σεπτέμβριος 2021, 14:34

Η εκδήλωση θα διαρκέσει πέντε ημέρες και θα περιλαμβάνει μόνο μία φάση σε σύγκριση με τις τρεις φάσεις στις προηγούμενες χρονιές, λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα κατάσταση της πανδημίας.


Η 130ή σύνοδος της Έκθεσης Εισαγωγών και Εξαγωγών της Κίνας, γνωστή και ως Έκθεση της Καντόνας, Canton Fair, θα συνεχίσει τις δραστηριότητες της δια ζώσης, δήλωσαν οι διοργανωτές την περασμένη Τρίτη.

Σύμφωνα με το silkroadgreek.gr, η έκθεση, που έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει τον επόμενο μήνα στην επαρχία Guangdong της νότιας Κίνας, θα διεξαχθεί τόσο online όσο και διά ζώσης, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο υφυπουργός Εμπορίου της Κίνας, Ren Hongbin.Η εκδήλωση θα διαρκέσει πέντε ημέρες και θα περιλαμβάνει μόνο μία φάση σε σύγκριση με τις τρεις φάσεις στις προηγούμενες χρονιές, λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα κατάσταση της πανδημίας. Η δια ζώσης έκθεση θα καλύψει έκταση 400.000 τετραγωνικών μέτρων, ενώ 60.000 διαδικτυακά περίπτερα θα δημιουργηθούν για την εικονική εκδήλωση, πρόσθεσε.

Η έκθεση της Canton ξεκίνησε το 1957 και θεωρείται ως ένα σημαντικό βαρόμετρο του εξωτερικού εμπορίου της Κίνας.

Φέτος, θα είναι η πρώτη φορά που θα πραγματοποιηθεί η έκθεση σε υβριδική μορφή, είπε ο Ren, προσθέτοντας ότι αυτό το γεγονός αποδεικνύει την αποφασιστικότητα της χώρας για περαιτέρω άνοιγμα.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top