Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

O πρόεδρος και CEO της Accor στην Αθήνα για τα εγκαίνια του Athens Capital Hotel - MGallery Collection

Βίκυ Καραντζαβέλου - 17 Σεπτέμβριος 2021, 09:25

Το Athens Capital Hotel - MGallery Collection είναι το τρίτο ξενοδοχείο της Εταιρείας Ελληνικών Ξενοδοχείων Λάμψα ΑΕ στην 'καρδιά' της πρωτεύουσας, μετά τα Μεγάλη Βρεταννία και King George στην Πλατεία. Ο Όμιλος Λάμψα συνεργάζεται για δεύτερη φορά με την Accor, έπειτα από το Mercure Excelsior στο Βελιγράδι.


Στις 15 Σεπτεμβρίου 2021, ο Sébastien Bazin, πρόεδρος και CEO της Accor και η Maud Bailly, CEO Accor Southern Europe, παρευρέθησαν στην τελετή εγκαινίων του ξενοδοχείου Athens Capital Hotel - MGallery Collection, της Εταιρείας Ελληνικών Ξενοδοχείων Λάμψα ΑΕ. Τους κ.κ. Bazin και Bailly υποδέχθηκε η οικογένεια Αθανασίου Λασκαρίδη και κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στην Αθήνα μεταξύ άλλων πραγματοποίησαν συναντήσεις με την πολιτική ηγεσία της χώρας και στελέχη της κυβέρνησης.

Τόσο το ταξίδι των κ.κ. Bazin και Bailly στην Ελλάδα όσο και η τελετή των επίσημων εγκαινίων του Athens Capital Hotel - MGallery Collection έγιναν στο πλαίσιο της συνεργασίας ανάμεσα στην Accor και την Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων Λάμψα ΑΕ. Ο κ. Bazin και η κα Χλόη Α. Λασκαρίδη, εκτελεστική πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας Ελληνικών Ξενοδοχείων Λάμψα ΑΕ, υποδέχθηκαν στην εκδήλωση των εγκαινίων προσωπικότητες από τον πολιτικό και επιχειρηματικό κόσμο, καθώς και από τον τομέα του τουρισμού.

Στην τελετή, μεταξύ άλλων, έδωσαν το “παρών” οι κ.κ. Βασίλης Κικίλιας, υπουργός Τουρισμού, Άδωνις Γεωργιάδης, υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Σοφία Ζαχαράκη, υφυπουργός Τουρισμού, Κώστας Μπακογιάννης, δήμαρχος Αθηναίων, Patrick Maisonnave, Γάλλος πρέσβης, Γιάννης Ρέτσος, πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, Αλέξανδρος Βασιλικός, πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Γρηγόρης Τάσιος, πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, Αναστάσιος Χωμενίδης, CEO της εταιρείας Ελληνικών Ξενοδοχείων Λάμψα ΑΕ, Xavier Grange SVP Head of Development Accor Southern Europe, Ian Di Tullio PhD, Chief Commercial Officer Accor Southern Europe, Jérôme Lassara, Vice President of Development Accor South Europe.Οι κ.κ. Χλόη Α. Λασκαρίδη, Θανάσης Λασκαρίδης, Sébastien Bazin και Maud Bailly.


Όλοι οι παρευρισκόμενοι εντυπωσιάστηκαν από το ξενοδοχείο, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για τον νέο φάρο φιλοξενίας και πολιτισμού της Αθήνας. Το Athens Capital Hotel είναι το πρώτο ξενοδοχείο της MGallery Hotel Collection στη χώρα συστήνοντας τη φιλοσοφία της στο ελληνικό κοινό και αποτελώντας παράλληλα μια πολύ σημαντική κίνηση για την Accor, καθώς η Ελλάδα έχει αναδειχθεί σε στρατηγικό προορισμό επενδύσεων διεθνώς.Το Athens Capital Hotel - MGallery Collection είναι το τρίτο ξενοδοχείο της Εταιρείας Ελληνικών Ξενοδοχείων Λάμψα ΑΕ στην καρδιά της πρωτεύουσας, μετά την εμβληματική Μεγάλη Βρεταννία και το King George στην Πλατεία Συντάγματος. Έχοντας συμπληρώσει έναν αιώνα στον κλάδο της φιλοξενίας, ο ιστορικός ξενοδοχειακός Όμιλος Λάμψα συνεργάζεται για δεύτερη φορά με την Accor, έπειτα από το Mercure Excelsior στο Βελιγράδι.

O Sébastien Bazin, πρόεδρος και CEO της Accor, δήλωσε: “Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για αυτή τη συνεργασία, καθώς η Ελλάδα αποτελεί σημαντικό και στρατηγικό προορισμό για την Accor. Η γνήσια φυσική ομορφιά, ο αρχαίος και σύγχρονος πολιτισμός και το απαράμιλλο πάθος για τη φιλοξενία που διακρίνουν τη χώρα ταιριάζουν μοναδικά με όλα όσα πρεσβεύει ο Όμιλος. Ανυπομονούμε για τη συνέχεια της συνεργασίας μας με τη ΛΑΜΨΑ δουλεύοντας μαζί πάνω σε δυναμικό project όπως το Athens Capital Hotel - MGallery Collection”.Η κα Χλόη Α. Λασκαρίδη, εκτελεστική πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας Ελληνικών Ξενοδοχείων Λάμψα ΑΕ, ανέφερε: “Η συγκεκριμένη συνεργασία συνέπεσε με μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της σύγχρονης ιστορίας, γεγονός που την καθιστά ακόμη πιο σημαντική, με το Athens Capital Hotel - MGallery Collection να δίνει νέα πνοή στην τουριστική ανάπτυξη της Αθήνας. Η έναρξη της λειτουργίας του ξενοδοχείου ήρθε σε μια πολύ ξεχωριστή στιγμή για εμάς, στον εορτασμό των 100 χρόνων της Λάμψα στον κλάδο της φιλοξενίας. Είναι μεγάλη μας χαρά να γιορτάζουμε αυτή τη στιγμή-ορόσημο για τον Όμιλο με την αρχή της νέας δυναμική σύμπραξης με την Accor”.

Η Maud Bailly, CEO Accor Southern Europe, σχολίασε: “Όταν ξεκινήσαμε να σχεδιάζουμε τη φιλοσοφία πίσω από το brand της MGallery Hotel Collection, ο μοναδικός χαρακτήρας, η δημιουργικότητα και η αυθεντικότητα ήταν οι βασικοί άξονες. Η Αθήνα, λοιπόν, δεν θα μπορούσε παρά να είναι η προφανής επιλογή για να φιλοξενήσει ένα ξενοδοχείο της MGallery. Η έντονη ζωή της πόλης, η ενέργειά της, η τέχνη - παλιά και νέα - που πρωταγωνιστεί ταιριάζουν απόλυτα με το brand και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που πλέον είμαστε και εμείς μέρος όλων αυτών. Είναι πραγματική τιμή να ενώνουμε ξανά τις δυνάμεις μας με τόσο αξιόλογους συνεργάτες - ξεκινώντας ένα νέο κεφάλαιο στην Ελλάδα και δουλεύοντας μαζί για να γράψουμε περισσότερες  πραγματικές ιστορίες φιλοξενίας (Stories That Stay)”.
Στη φωτογραφία, από αριστερά προς τα δεξιά: Οι κ.κ. Ευριπίδης Τζήκας, γενικός διευθυντής Athens Capital Hotel-MGallery Collection, Patrick Maisonnave Γάλλος πρέσβης, Sébastien Bazin, Chairman & CEO Accor, Χλόη Α. Λασκαρίδη, εκτελεστική πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας Ελληνικών Ξενοδοχείων Λάμψα ΑΕ, Maud Bailly, CEO Accor Southern Europe και Βασίλης Κικίλιας, υπουργός Τουρισμού στην τελετή των εγκαινίων του Athens Capital Hotel-MGallery Collection.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top