Τελευταία νέα
ΑρχικήΠρωτοποριακά προγράμματα incentives

Πρωτοποριακά προγράμματα incentives

Πρωτοποριακά προγράμματα incentives στην Αγγλία μπορούν να οργανώσουν οι εταιρίες που θέλουν να τονώσουν την παραγωγικότητα των υπαλλήλων τους. Τα προγράμματα αυτά παρέχουν την δυνατότητα είτε στους ίδιους τους υπαλλήλους […]

Πρωτοποριακά προγράμματα incentives στην Αγγλία<.> μπορούν να οργανώσουν οι εταιρίες που θέλουν να τονώσουν την παραγωγικότητα των υπαλλήλων τους. Τα προγράμματα αυτά παρέχουν την δυνατότητα είτε στους ίδιους τους υπαλλήλους να συνδυάσουν τις διακοπές τους στην Αγγλία και την τελειοποίηση της γλώσσας σε ειδικά τμήματα κολεγίων, είτε στα παιδιά τους τα οποία παράλληλα με τις διακοπές τους μπορούν να συνεχίσουν και την εκπαίδευση των αγγλικών τους.
Τα προγράμματα της εκπαίδευσης των ενηλίκων είναι εντατικά και απευθύνονται σε επαγγελματίες, οι οποίοι χρειάζονται την γλώσσα στην εργασία τους. Υπάρχουν τμήματα διαφόρων επιπέδων και δίνεται η δυνατότητα και για ιδιαίτερα μαθήματα. Η μέση ηλικία που παρακολουθεί αυτά τα προγράμματα είναι 37 ετών και οι εθνικότητες ποικίλουν.
Όσον αφορά στα παιδιά, οργανώνονται ολιγομελή τμήματα διαφόρων ηλικιών και εθνικοτήτων είτε σε κατασκηνώσεις, είτε σε κολέγια στην Αγγλία. Τα μαθήματα μπορούν να γίνονται και σε ατομική βάση χωρίς άλλους ελληνόφωνους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024