Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingOlympic Yacht Show 2021: Ανοίγει τις πύλες της σήμερα η γιορτή του yachting
Εκθέσεις

Olympic Yacht Show 2021: Ανοίγει τις πύλες της σήμερα η γιορτή του yachting

Το Olympic Yacht Show διοργανώνεται από την ONDECK Events σε συνεργασία με την Olympic Marine SA. Τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ, της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Λαυρεωτικής.

Με παγκόσμιες πρεμιέρες και κορυφαίες διεθνείς συμμετοχές, το Olympic Yacht Show ανοίγει σήμερα, 1η Οκτωβρίου, στις 16:00, τις πύλες του για να υποδεχθεί τους φίλους της θάλασσας. Η μεγάλη γιορτή του yachting θα πραγματοποιηθεί από την 1η έως τις 5 Οκτωβρίου 2021, στην Olympic Marine, στο Σούνιο. Βασικός στόχος των διοργανωτών είναι να αποτελέσει ένα είδους εφαλτήριο για την επανεκκίνηση του θαλάσσιου τουρισμού, αλλά και να εξελιχθεί σε ένα ετήσιο διεθνές ραντεβού για τον κλάδο του yachting, προβάλλοντας και διαφημίζοντας την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 18:30, παρουσία εκπροσώπων της πολιτικής και της επιχειρηματικής κοινότητας της Ελλάδος.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν στο φυσικό τους περιβάλλον περισσότερα από 80 σκάφη όλων των κατηγοριών μηχανοκίνητα και ιστιοπλοϊκά. Σε περίοπτη θέση θα βρίσκονται και τα σκάφη ελληνικών ναυπηγείων, εκ των οποίων δύο είναι σε παγκόσμια πρεμιέρα. Το show όμως δεν έχει μόνο σκάφη. Η κορυφαία αυτοκινητοβιομηχανία Jaguar Land Rover, που είναι ο Platinum και Title Sponsor του Olympic Yacht Show 2021, θα δώσει το “παρών” με exclusive μοντέλα, ενώ οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν και test drive. Στον χερσαίο χώρο, κάτω από τον εμβληματικό Ναό του Ποσειδώνα, του θεού των Θαλασσών, οι πρωταγωνιστές του yachting θα παρουσιάσουν ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η ελληνική αγορά, ενημερώνοντας τους επισκέπτες για τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας και του εξοπλισμού των σκαφών αναψυχής.

Το Olympic Yacht Show θα ολοκληρωθεί στις 5 Οκτωβρίου. Για κάθε ημέρα οι εκθέτες έχουν προγραμματίσει εκδηλώσεις, προκειμένου οι επισκέπτες να ενημερωθούν αλλά και να διασκεδάσουν σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον, όπου θα εφαρμόζονται όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα. Οι φίλοι του σκάφους περίμεναν με ανυπομονησία την έναρξη του event διότι, λόγω της πανδημίας πραγματοποιήθηκαν ελάχιστα shows σε διεθνές επίπεδο. Έτσι, η διοργάνωση θα αποτελέσει ένα είδος επιστροφής στην κανονικότητα για τον κόσμο του ελληνικού yachting.

Φιλοδοξία των διοργανωτών είναι το Olympic Yacht Show να εξελιχθεί σε πυλώνα ανάπτυξης του ποιοτικού τουρισμού στη χώρα. Μέσα από τις εκδηλώσεις του θα ενισχυθεί η τοπική οικονομία και θα αναδειχθούν οι δυνατότητες της περιοχής για
ανάπτυξη των θαλασσίων μορφών τουρισμού σε διεθνές επίπεδο.

Το Olympic Yacht Show διοργανώνεται από την ONDECK Events σε συνεργασία με την Olympic Marine SA. Τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ, της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Λαυρεωτικής.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024