Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΗ Αττική στοχεύει τους Γάλλους τουρίστες
Εκθέσεις

Η Αττική στοχεύει τους Γάλλους τουρίστες

Κεντρικός στόχος της Περιφέρειας Αττικής στην ΙFTM είναι η ενημέρωση της γαλλικής αγοράς (που αποτελεί παραδοσιακά μία από τις κύριες αγορές – στόχους για την Αττική) και του διεθνούς κοινού, ότι η Αττική αποτελεί έναν ασφαλή, πολυδιάστατο προορισμό καθ'όλη τη διάρκεια του έτους.

Η Περιφέρεια Αττικής συμμετέχει στην ιδιαίτερα σημαντική για τη γαλλική αγορά, Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “ΙFTM (International & French Travel Market) – Top Resa”, B2B Travel Show, ως συνεκθέτης στο εθνικό περίπτερο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) με αριθμό Κ063. Η έκθεση πραγματοποιείται στο εκθεσιακό κέντρο “Porte des Versailles”, στο Παρίσι, από σήμερα 5 έως τις 8 Οκτωβρίου 2021.

Σύμφωνα με τα στοιχεία των διοργανωτών της έκθεσης, κατά τη διάρκειά της, προβάλλονται πάνω από 200 προορισμοί, αντιπροσωπεύονται 1.700 εταιρίες, συμμετέχουν 34.000 επαγγελματίες του τουρισμού και διοργανώνονται 150 συνεδριακές εκδηλώσεις.

Κεντρικός στόχος της Περιφέρειας Αττικής, κατά την υλοποίηση της συγκεκριμένης δράσης τουριστικής προβολής της, είναι η ενημέρωση της γαλλικής αγοράς (που αποτελεί παραδοσιακά μία από τις κύριες αγορές – στόχους για την Αττική) και του διεθνούς κοινού, ότι η Αττική αποτελεί έναν ασφαλή και ελκυστικό πολυδιάστατο προορισμό για αξέχαστες διακοπές καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Στο περίπτερό της, η Περιφέρεια Αττικής πρόκειται να υποδεχτεί πλήθος επαγγελματιών του τουρισμού και επισκεπτών, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν μέσα από το πλούσιο οπτικοακουστικό και έντυπο υλικό της, για τις πολλαπλές δυνατότητες που προσφέρει στον επισκέπτη, το ταξίδι στην Αττική.

Ενδεικτικά, θα προβληθούν τόσο οι ξεχωριστοί τουριστικοί προορισμοί της Αττικής, όσο και οι διάφορες μορφές θεματικού τουρισμού της, όπως ο γαστρονομικός τουρισμός, ο πολιτιστικός τουρισμός, κ.ά., καθώς και κάθε μορφής δραστηριότητα, κατάλληλη για κάθε τύπο επισκέπτη και για κάθε οικονομική δυνατότητα, που μπορεί να περιλαμβάνεται σε ένα ασφαλές και αξέχαστο ταξίδι διακοπών στην Αττική, καθ’όλη τη διάρκεια του έτους.

Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “ΙFTM (International & French Travel Market) – Top Resa”, B2B Travel Show, την Περιφέρεια Αττικής θα εκπροσωπήσουν ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος για τον Τουρισμό της Περιφέρειας Αττικής κ. Θεόδωρος Κουτσογιαννόπουλος και η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τουρισμού κα Αθηνά Κολυβά.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024