Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΠαράταση της ημερομηνίας υποβολής υποψηφιοτήτων των Cretan Taste Awards έως 8 Οκτωβρίου
Γαστρονομία

Παράταση της ημερομηνίας υποβολής υποψηφιοτήτων των Cretan Taste Awards έως 8 Οκτωβρίου

Τα βραβεία βρίσκονται υπό την Αιγίδα των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ και του ΣΕΤΕ.

Λόγω των έκτακτων συνθηκών που προκάλεσε η πρόσφατη ισχυρή σεισμική δόνηση στο νησί, παρατείνεται μέχρι τις 8 Οκτωβρίου, η ημερομηνία υποβολής των υποψηφιοτήτων για τα Cretan Taste Awards.

Η παράταση κρίνεται απαραίτητη, μετά από επικοινωνία της διοργάνωσης με τους επιχειρηματίες του νησιού, που ζητούν πίστωση χρόνου ώστε να καταφέρουν να “κατεβάσουν” τις υποψηφιότητές τους.

Υπενθυμίζεται ότι τα Cretan Taste Awards 2021, έρχονται να επιβραβεύσουν τις καινοτόμες επιχειρηματικές δράσεις, τους χώρους εστίασης, τους παραγωγούς και τα πιο αυθεντικά και υψηλής ποιότητας προϊόντα της Κρήτης. Τα βραβεία βρίσκονται υπό την Αιγίδα των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ και του ΣΕΤΕ.

Τα Cretan Taste Awards 2021 που πραγματοποιούνται με τη συνεργασία του Δήμου Ηρακλείου, της Περιφέρειας Κρήτης, της Boussias, της ΔΕΠΑΝΑΛ και της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης έρχονται για να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις καινοτόμες επιχειρηματικές δράσεις, τους χώρους εστίασης και γαστρονομίας, τους παραγωγούς και τα πιο αυθεντικά και υψηλής ποιότητας προϊόντα της Κρήτης, που παράγονται και μεταποιούνται με αφοσίωση, πάθος, γνώση, δεξιοτεχνία και σεβασμό στο περιβάλλον.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλες οι επιχειρήσεις που υπηρετούν και αναδεικνύουν την κρητική γαστρονομία στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024