Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Γαστρονομία

Παράταση της ημερομηνίας υποβολής υποψηφιοτήτων των Cretan Taste Awards έως 8 Οκτωβρίου

Βίκυ Καραντζαβέλου - 06 Οκτώβριος 2021, 10:50

Τα βραβεία βρίσκονται υπό την Αιγίδα των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ και του ΣΕΤΕ.


Λόγω των έκτακτων συνθηκών που προκάλεσε η πρόσφατη ισχυρή σεισμική δόνηση στο νησί, παρατείνεται μέχρι τις 8 Οκτωβρίου, η ημερομηνία υποβολής των υποψηφιοτήτων για τα Cretan Taste Awards.

Η παράταση κρίνεται απαραίτητη, μετά από επικοινωνία της διοργάνωσης με τους επιχειρηματίες του νησιού, που ζητούν πίστωση χρόνου ώστε να καταφέρουν να “κατεβάσουν” τις υποψηφιότητές τους.

Υπενθυμίζεται ότι τα Cretan Taste Awards 2021, έρχονται να επιβραβεύσουν τις καινοτόμες επιχειρηματικές δράσεις, τους χώρους εστίασης, τους παραγωγούς και τα πιο αυθεντικά και υψηλής ποιότητας προϊόντα της Κρήτης. Τα βραβεία βρίσκονται υπό την Αιγίδα των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ και του ΣΕΤΕ.

Τα Cretan Taste Awards 2021 που πραγματοποιούνται με τη συνεργασία του Δήμου Ηρακλείου, της Περιφέρειας Κρήτης, της Boussias, της ΔΕΠΑΝΑΛ και της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης έρχονται για να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις καινοτόμες επιχειρηματικές δράσεις, τους χώρους εστίασης και γαστρονομίας, τους παραγωγούς και τα πιο αυθεντικά και υψηλής ποιότητας προϊόντα της Κρήτης, που παράγονται και μεταποιούνται με αφοσίωση, πάθος, γνώση, δεξιοτεχνία και σεβασμό στο περιβάλλον.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλες οι επιχειρήσεις που υπηρετούν και αναδεικνύουν την κρητική γαστρονομία στην Ελλάδα και τον κόσμο.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top