Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Συνέδρια

'Η Φιλοξενία στη μετά-COVID εποχή' στο επίκεντρο του 5ου Διεθνούς Φόρουμ Φιλοξενίας

Τατιάνα Ρόκου - 07 Οκτώβριος 2021, 12:15

Η πλατφόρμα διαλόγου, γνώσης και ανταλλαγής τεχνογνωσίας για τον κλάδο της φιλοξενίας στην Ελλάδα επιστρέφει το Σάββατο 27 Νοεμβρίου σε υβριδική μορφή, στο Metropolitan Expo, στο πλαίσιο της έκθεσης Xenia 2021 (27-29 Νοεμβρίου).


Οι τάσεις που θα καθορίσουν την επόμενη ημέρα του τουρισμού και της φιλοξενίας, στην μετά-COVID εποχή στην Ελλάδα και παγκοσμίως, θα παρουσιαστούν στο διεθνές φόρουμ που διοργανώνει το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος με την υποστήριξη της Phosuswright, τον παγκόσμιο ηγέτη στο χώρο της πρωτογενούς έρευνας για τον κλάδο της φιλοξενίας.

Η πλατφόρμα διαλόγου, γνώσης και ανταλλαγής τεχνογνωσίας για τον κλάδο της φιλοξενίας στην Ελλάδα επιστρέφει το Σάββατο 27 Νοεμβρίου σε υβριδική μορφή, στο Metropolitan Expo, στο πλαίσιο της έκθεσης Xenia 2021 (27-29 Νοεμβρίου). Νέες καταναλωτικές συμπεριφορές και η διαχείρισή τους από τα τμήματα marketing και sales των ξενοδοχείων και ταυτόχρονα η ανάδειξη της βιωσιμότητας ως μοχλός ανάπτυξης του τουρισμού μετά την πανδημία, είναι κάποια από τα βασικά σημεία της ατζέντας της φετινής διοργάνωσης, του οποίου χορηγός θα είναι για 5η συνεχή χρονιά η Xenia.

Σε συνέχεια της επιτυχίας των προηγούμενων τεσσάρων διοργανώσεων, το Διεθνές Φόρουμ Φιλοξενίας έχει και φέτος εξασφαλίσει υψηλού επιπέδου στελέχη από μεγάλες παγκόσμιες ξενοδοχειακές εταιρείες, σημαντικές εταιρείες consulting και influencers του τουριστικού κλάδου.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top