Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΕύσημα της ΕΑΔ στο Metropolitan Expo για υποδειγματική τήρηση των πρωτοκόλλων λειτουργίας
Εκθέσεις

Εύσημα της ΕΑΔ στο Metropolitan Expo για υποδειγματική τήρηση των πρωτοκόλλων λειτουργίας

Όλες οι εκθέσεις που πραγματοποιούνται στο Metropolitan Expo, το οποίο διαχειρίζεται η ROTA Οργάνωση Εκθέσεων, εφαρμόζουν με ακρίβεια το ίδιο πρωτόκολλο λειτουργίας.

Τα εύσημα της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας (ΕΑΔ) έλαβε τόσο το Metropolitan Expo όσο και η διοργανώτρια εταιρεία (O.Mind Creatives) για την υποδειγματική τήρηση των πρωτοκόλλων λειτουργίας κατά τη διάρκεια της 8ης Έκθεσης “Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics – Cargo Truck & Van Expo” 2021. Συγκεκριμένα, κλιμάκιο της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας επισκέφθηκε τους χώρους του Metropolitan Expo και της έκθεσης τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, προκειμένου να ελέγξει την εφαρμογή και τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, έγιναν όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι και διαπιστώθηκε ότι τηρήθηκαν κατά γράμμα όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας.

Το κλιμάκιο με την ολοκλήρωση του ελέγχου συνεχάρη τους υπευθύνους του εκθεσιακού κέντρου και τη διοργανώτρια εταιρεία για την απαρέγκλιτη τήρηση των πρωτοκόλλων. Όλες οι εκθέσεις που πραγματοποιούνται στο Metropolitan Expo εφαρμόζουν με ακρίβεια το ίδιο πρωτόκολλο λειτουργίας.

Η ROTA Οργάνωση Εκθέσεων ιδρύθηκε το 1984, διοργανώνει 13 εκ των σημαντικότερων εκθέσεων στη χώρα μας και διαχειρίζεται το εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024