Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΠροτεραιότητα της Μαρίνας Φλοίσβου η υπεύθυνη λειτουργία με γνώμονα τη βιώσιμη ανάπτυξη
Μαρίνες

Προτεραιότητα της Μαρίνας Φλοίσβου η υπεύθυνη λειτουργία με γνώμονα τη βιώσιμη ανάπτυξη

Η νέα Έκθεση Βιωσιμότητας 2020 έχει συνταχθεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις των GRI Standards, καθώς και του προτύπου υπευθυνότητας με το ΑΑ1000AP (2018), ενώ παράλληλα έλαβε ανεξάρτητη εξωτερική διασφάλιση από την TÜV Hellas (TÜV NORD).

Η υπεύθυνη λειτουργία με γνώμονα τη βιώσιμη ανάπτυξη αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα της Μαρίνας Φλοίσβου και αναπόσπαστο κομμάτι των αξιών και των δραστηριοτήτων της. Συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της τα τελευταία 19 έτη, η Μαρίνα Φλοίσβου προχώρησε στη δημοσίευση της 3ης Έκθεσης Βιώσιμης Ανάπτυξης, στην οποία παρουσιάζονται η στρατηγική και οι επιδόσεις της σε θέματα περιβαλλοντικά, κοινωνικά και διακυβέρνησης (ESG).

Η νέα Έκθεση Βιωσιμότητας 2020 έχει συνταχθεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις των GRI Standards, καθώς και του προτύπου υπευθυνότητας με το ΑΑ1000AP (2018), ενώ παράλληλα έλαβε ανεξάρτητη εξωτερική διασφάλιση από την TÜV Hellas (TÜV NORD).

Ειδικότερα, στην Έκθεση παρουσιάζονται μεταξύ άλλων, στοιχεία σχετικά με:

  • τη στρατηγική προσέγγιση της εταιρείας για τη βιώσιμη ανάπτυξη,
  • την υπεύθυνη λειτουργία της μαρίνας ως ηγετικό πρότυπο της θαλάσσιας τουριστικής οικονομίας στη χώρα μας, δημιουργώντας αξία για τους πελάτες, τους επισκέπτες, τους συνεργάτες, τους μετόχους και τους προμηθευτές της και γενικότερα για όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη της,
  • την προστασία του περιβάλλοντος,
  • τη φροντίδα για τον ανθρώπινο δυναμικό της.

Ο διευθύνων σύμβουλος της LAMDA Flisvos Marina AE κ. Σταύρος Κατσικάδης, σε σχετική δήλωση επισημαίνει: “Για τη χρονιά που διανύουμε, αλλά και για τα χρόνια που ακολουθούν, στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να λειτουργούμε ως ηγετικό πρότυπο της θαλάσσιας τουριστικής οικονομίας στη χώρα μας. Με υπευθυνότητα και σεβασμό απέναντι στους ανθρώπους και στο περιβάλλον, δημοσιοποιούμε τις καινοτόμες ενέργειες και τις δράσεις μας και χρησιμοποιούμε  νέες τεχνολογίες  στοχεύοντας στη συνεχή βελτίωση των επιδόσεών μας”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024