Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προορισμός

Η Σκιάθος εισέρχεται δυναμικά στη γαλλική αγορά

Βίκυ Καραντζαβέλου - 08 Οκτώβριος 2021, 12:20

Νέα πτήση της Transavia από τον Απρίλιο του 2022 θα συνδέει το Παρίσι με το νησί των Σποράδων κάθε Σάββατο, με προοπτική να αυξηθεί η συχνότητα, αναλόγως της ζήτησης.


Κατά τη διάρκεια της διεθνούς τουριστικής έκθεσης “Top Resa” στο Παρίσι, ο υπουργός Τουρισμού κ. Βασίλης Κικίλιας συμφώνησε με τη διευθύνουσα σύμβουλο της ολλανδικής αεροπορικής εταιρείας Transavia, Nathalie Stubler και τον γενικό διευθυντή της εταιρείας Nicolas Henin, για αύξηση κατά 50% σε σύγκριση με το 2019 των διαθέσιμων αεροπορικών θέσεων για ελληνικούς προορισμούς. Ακόμη, συζητήθηκε επίσης η δυνατότητα επέκτασης των δρομολογίων της εταιρείας καθ’όλη τη διάρκεια του έτους.Η Σκιάθος αποτελεί τον μοναδικό ελληνικό προορισμό μεταξύ των 8 νέων προορισμών της Transavia, στα πλαίσια της επέκτασης του πτητικού της προγράμματος για το 2022 (οι άλλοι 7 είναι: Bilbao-Ισπανία, La Palma Iles Canaries-Ισπανία, Yerevan-Αρμενία, Pogdorica-Μαυροβούνιο, Lubjana-Σλοβενία, Glasgow-Σκωτία και Ponta Delgada Açores-Πορτογαλία).

“Είχαμε ξεκινήσει τις πρώτες διερευνητικές επαφές με τη Transavia το 2019, με την πολύτιμη βοήθεια και του ΕΟΤ Γαλλίας και της κας Δήμητρας Βοζίκη, όταν ήταν τότε υπουργός ο κ. Χάρης Θεοχάρης και γενικός γραμματέας ο κ. Δημήτρης Φραγκάκης (όπως και σήμερα)”, λέει ο δήμαρχος Σκιάθος κ. Θοδωρής Τζούμας σε αποκλειστικές δηλώσεις του στο TravelDailyNews. “Μάλιστα στις αρχές του 2021 η αεροπορική εταιρεία είχε ‘κλείσει’ slot στο αεροδρόμιο του Παρισιού Paris/Orly για τη Σκιάθο, αλλά με την αστάθεις στις αερομεταφορές και τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς λόγω COVID-19 το απέσυρε. Τώρα όμως οι προσπάθειές μας ευοδώθηκαν και ξεκινά αεροπορική σύνδεση από τον Απρίλιο του 2022, σε εβδομαδιαία βάση”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top