Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Σκιάθος εισέρχεται δυναμικά στη γαλλική αγορά
Προορισμός

Η Σκιάθος εισέρχεται δυναμικά στη γαλλική αγορά

Νέα πτήση της Transavia από τον Απρίλιο του 2022 θα συνδέει το Παρίσι με το νησί των Σποράδων κάθε Σάββατο, με προοπτική να αυξηθεί η συχνότητα, αναλόγως της ζήτησης.

Κατά τη διάρκεια της διεθνούς τουριστικής έκθεσης “Top Resa” στο Παρίσι, ο υπουργός Τουρισμού κ. Βασίλης Κικίλιας συμφώνησε με τη διευθύνουσα σύμβουλο της ολλανδικής αεροπορικής εταιρείας Transavia, Nathalie Stubler και τον γενικό διευθυντή της εταιρείας Nicolas Henin, για αύξηση κατά 50% σε σύγκριση με το 2019 των διαθέσιμων αεροπορικών θέσεων για ελληνικούς προορισμούς. Ακόμη, συζητήθηκε επίσης η δυνατότητα επέκτασης των δρομολογίων της εταιρείας καθ’όλη τη διάρκεια του έτους.

Η Σκιάθος αποτελεί τον μοναδικό ελληνικό προορισμό μεταξύ των 8 νέων προορισμών της Transavia, στα πλαίσια της επέκτασης του πτητικού της προγράμματος για το 2022 (οι άλλοι 7 είναι: Bilbao-Ισπανία, La Palma Iles Canaries-Ισπανία, Yerevan-Αρμενία, Pogdorica-Μαυροβούνιο, Lubjana-Σλοβενία, Glasgow-Σκωτία και Ponta Delgada Açores-Πορτογαλία).

“Είχαμε ξεκινήσει τις πρώτες διερευνητικές επαφές με τη Transavia το 2019, με την πολύτιμη βοήθεια και του ΕΟΤ Γαλλίας και της κας Δήμητρας Βοζίκη, όταν ήταν τότε υπουργός ο κ. Χάρης Θεοχάρης και γενικός γραμματέας ο κ. Δημήτρης Φραγκάκης (όπως και σήμερα)”, λέει ο δήμαρχος Σκιάθος κ. Θοδωρής Τζούμας σε αποκλειστικές δηλώσεις του στο TravelDailyNews. “Μάλιστα στις αρχές του 2021 η αεροπορική εταιρεία είχε ‘κλείσει’ slot στο αεροδρόμιο του Παρισιού Paris/Orly για τη Σκιάθο, αλλά με την αστάθεις στις αερομεταφορές και τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς λόγω COVID-19 το απέσυρε. Τώρα όμως οι προσπάθειές μας ευοδώθηκαν και ξεκινά αεροπορική σύνδεση από τον Απρίλιο του 2022, σε εβδομαδιαία βάση”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024