Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προβολή προορισμού

Οι Πρέσβειρες του Ελληνικού Τουρισμού στην Κίνα παρουσιάζουν τη Θεσσαλονίκη

Βίκυ Καραντζαβέλου - 08 Οκτώβριος 2021, 15:07

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Γραφείο ΕΟΤ Κίνας διοργάνωσε press trip στη Θεσσαλονίκη με τις δίδυμες αδερφές Ερωτοκρίτου. Την πρώτη μέρα του live streaming οι προβολές ξεπέρασαν τις 430.000 και στο σύνολο των δύο ημερών το μισό εκατομμύριο.


Εν μέσω του Έτους Πολιτισμού και Τουρισμού Ελλάδας – Κίνας 2021 όπου οι δύο χώρες αποβλέπουν στο να εμβαθύνουν τις παραδοσιακές σχέσεις και να διευρύνουν την συνεργασία τους, οι δημοφιλείς αδερφές Ερωτοκρίτου, γνωστές ως Greek Twins, βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη για ένα μοναδικό διαδικτυακό live streaming μέσα από την πλατφόρμα του Wechat, το μεγαλύτερο και δημοφιλέστερο μέσο κοινωνικής δικτύωσης της Ασίας.

Το επιτυχημένο live streaming στη Θεσσαλονίκη εντάχθηκε στην καμπάνια του Γραφείου ΕΟΤ Κίνας με το Wechat με την ονομασία “Live Broadcast week”, όπου KOLs/influencers πραγματοποίησαν live streamings σε διάφορους ελληνικούς προορισμούς.

Στοχεύοντας στην μεγαλύτερη προβολή, οι ημερομηνίες που επιλέχθηκαν για το ταξίδι τους (1η και 2 Οκτωβρίου) δεν ήταν τυχαίες, μια που τις συγκεκριμένες ημερομηνίες οι Κινέζοι έχουν εθνική εορτή.

Την πρώτη μέρα του live streaming οι προβολές ξεπέρασαν τις 430.000 και στο σύνολο των δύο ημερών το μισό εκατομμύριο.

Οι δίδυμες αδερφές παρουσίασαν τη Θεσσαλονίκη μέσω ενός μαραθώνιου live streaming με στιγμές της καθημερινότητας της πόλης, τον τρόπο ζωής των κατοίκων, τα αξιοθέατα, αλλά και μοναδική κουζίνα της.

Δεδομένου ότι στην παρούσα φάση λόγω των ταξιδιωτικών περιορισμών δεν είναι εφικτή η πραγματοποίηση ταξιδιών εξοικείωσης εκπροσώπων των ταξιδιωτικών γραφείων και media όπως στο παρελθόν, η ανταπόκριση που είχε ο σύγχρονος τρόπος επικοινωνίας προώθησης και προβολής της Θεσσαλονίκης μέσω live streaming των δύο αδερφών, οι οποίες γνωρίζουν άπταιστα την κινεζική, απέδειξε το ενδιαφέρον που έχει η Θεσσαλονίκη ως προορισμός στο κινεζικό κοινό.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top