Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΒ. Κικίλιας στην Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου: 'Σε κάθε περίπτωση, 1η Απριλίου εκκινούμε'
Υπουργείο Τουρισμού

Β. Κικίλιας στην Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου: 'Σε κάθε περίπτωση, 1η Απριλίου εκκινούμε'

Ο υπουργός Τουρισμού θα επισκεφθεί σύντομα τη Ρόδο, ώστε να συζητήσει με όλους τους φορείς και τους εργαζόμενους στον τουρισμό ενόψει της νέας τουριστικής περιόδου.

Ο υπουργός Τουρισμού κ. Βασίλης Κικίλιας απηύθυνε χαιρετισμό, μέσω τηλεδιάσκεψης, στην ετήσια γενική συνέλευση της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου (ΕΞΡ). Ο κ. Κικίλιας ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους ξενοδόχους της Ρόδου και τον πρόεδρο της ΕΞΡ κ. Μανώλη Μαρκόπουλο για τη λειτουργία των ξενοδοχείων καραντίνας που στήριξαν τη Ρόδο και τον ελληνικό τουρισμό, καθώς και για τις αυξήσεις των αποδοχών των εργαζομένων στα ξενοδοχεία του νησιού σε αυτή την κρίσιμη διετία.

Ο υπουργός Τουρισμού επισήμανε ότι τόσο οι επαφές που έκανε στη διεθνή τουριστική έκθεση στο Παρίσι, όσο τα στοιχεία των κρατήσεων των Tour Operators, είναι πάρα πολύ ενθαρρυντικά για το 2022.

“Στρατηγική της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου. Αναζητούμε την ποιότητα στον τουρισμό, αλλά μας ενδιαφέρουν και οι πληρότητες. Πρέπει από τα τέλη Μαρτίου να είμαστε έτοιμοι και σε κάθε περίπτωση, 1η Απριλίου εκκινούμε”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο κ. Κικίλιας ανακοίνωσε ότι θα επισκεφθεί σύντομα τη Ρόδο, ώστε να συζητήσει με όλους τους φορείς και τους εργαζόμενους στον τουρισμό ενόψει της νέας τουριστικής περιόδου. “Η εμπειρία σας, οι ιδέες σας, οι προτάσεις και οι ανάγκες σας, θα βοηθήσουν αποφασιστικά το Υπουργείο Τουρισμού και θα συνυπολογιστούν στην επόμενη καμπάνια μας”, κατέληξε στον χαιρετισμό του.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024