Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΜε δύο διεθνή βραβεία web-design τιμήθηκε η νέα τουριστική ιστοσελίδα του Δήμου Χανίων
Περιφέρεια

Με δύο διεθνή βραβεία web-design τιμήθηκε η νέα τουριστική ιστοσελίδα του Δήμου Χανίων

Η CSS community, μια πλατφόρμα που κρίνει, αναδεικνύει και προωθεί εργασίες web-design από Digital Agencies και developers, τίμησε με το Βραβείο Κοινού την νέα ιστοσελίδα Τουρισμού του Δήμου Χανίων. Παράλληλα, απονεμήθηκε το Kudos Αward, στη σελίδα Chania – A City Of Many Tales.

Με δύο σημαντικές διακρίσεις στον τομέα των σχεδιασμού ιστοσελίδων, διακρίθηκε η νέα διαδικτυακή σελίδα Τουρισμού του Δήμου Χανίων – chaniatourism.gr, μόλις λίγες ημέρες μετά την επίσημη λειτουργία της.

Η CSS community, μια πλατφόρμα που κρίνει, αναδεικνύει και προωθεί εργασίες web-design από Digital Agencies και developers, τίμησε με το Βραβείο Κοινού την νέα ιστοσελίδα Τουρισμού του Δήμου Χανίων, για το καλύτερο περιβάλλον χρήστη (UI: Αισθητική και εφέ), τον καλύτερο Σχεδιασμό (UX Design: Εμπειρία χρήστη και λειτουργικότητα) και την καινοτομία στον σχεδιασμό (Best innovation: Χρήση νέων τεχνολογιών και σχεδιαστικών ιδεών).

Παράλληλα όμως, μία εξίσου σημαντική διάκριση ήταν αυτή της απονομής του Kudos Αward, το οποίο δίδεται από μια εξειδικευμένη ομάδα έμπειρων και πανευρωπαϊκά καταξιωμένων επαγγελματιών του web design και ανάμεσα στις υψηλότερες βαθμολογίες ήταν και η σελίδα Chania – A City Of Many Tales.

Για τις διακρίσεις ο αντιδήμαρχος Τουρισμού και Πολιτισμού, κ. Γιάννης Γιαννακάκης, ανέφερε: “Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι και υπερήφανοι που σε τόσο σύντομο διάστημα από την επίσημη κυκλοφορία της νέας μας ιστοσελίδας Τουρισμού, λαμβάνουμε τόσο θετικές εντυπώσεις και εύσημα για τη λειτουργία και την αισθητική, από τους ειδικούς στον σχεδιασμό και το marketing. Φυσικά, όλα αυτά θα μεταφραστούν σε ακόμα μεγαλύτερη επίδραση ως προς την επαφή των εν δυνάμει επισκεπτών των Χανίων”.

“Συνεχίζουμε δυναμικά και τα καλύτερα έρχονται! Για τον Τουρισμό. Για τα Χανιά”, συμπλήρωσε ο κ. Γιαννακάκης.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024