Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΨήφο εμπιστοσύνης στην Ελλάδα και στη Χαλκιδική από την Jet2Holidays
TOs

Ψήφο εμπιστοσύνης στην Ελλάδα και στη Χαλκιδική από την Jet2Holidays

Αύξηση των αεροπορικών θέσεων από 22.000 το 2019 σε 25.500 το 2022. Σε έρευνες ικανοποίησης πελατών της Jet2Holidays για τη Χαλκιδική, το 88% των επισκεπτών είναι επαναλαμβανόμενοι πελάτες με μέση διάρκεια διαμονής τις 7 ημέρες.

Την Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου 2021 επισκέφθηκε τη Χαλκιδική, ο διευθύνων σύμβουλος της Jet2.com Jet2Holidays, Steve Heapy όπου και συναντήθηκε με φορείς και επιχειρηματίες του τουρισμού. Στην παρουσίαση του ο διευθύνων σύμβουλος αναφέρθηκε στην επιβίωση της εταιρείας κατά την περίοδο της πανδημίας που βασίστηκε σε ιδία κεφάλαια και στη συνεχή ανάπτυξη της στην μετά covid εποχή με την αγορά 75 νέων -φιλικών προς το περιβάλλον- αεροσκαφών. Η επίσκεψη του όμως επιφύλαξε και μία σημαντική ανακοίνωση για τον προορισμό την αύξηση των εβδομαδιαίων απευθείας πτήσεων από την Αγγλία στο Αεροδρόμιο “Μακεδονία” από 6 (Λονδίνο, Μάντσεστερ, Leeds, Birmingham, Μπρίστολ, New Castle) που ήταν το 2021 σε 10 ( Εδιμβούργου, Γλασκόβη, Belfast, East Midlands) το 2022, δίνοντας “ψήφο εμπιστοσύνης” στους επαγγελματίες και στο δυναμικό των καταλυμάτων της Χαλκιδικής. Άλλωστε, δεν ήταν τυχαία η προτροπή του να συμβληθεί με περισσότερες ποιοτικές κλίνες στο νομό.

Στον εναρκτήριο χαιρετισμό του, ο πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής και της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής, κ. Γρηγόρης Τάσιος σημείωσε ότι ο τουρισμός αποδεικνύεται σε ένα εξαιρετικά ανθεκτικό κλάδο, ο οποίος παρόλο που επηρεάστηκε -ίσως περισσότερο- από κάθε άλλο, λόγω της πανδημίας, φαίνεται να ανακάμπτει και τα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά. Ευχαρίστησε τον κ. Heapy για την επίσκεψή του και τόνισε ότι η Jet2.com και η Jet2Holidays αποτελούν τον κυριότερο και πιο έμπιστο αγγλικό Tour Operator για τη Χαλκιδική.

Από το 2017 που ξεκίνησε να πετάει η Jet2.com στον αεροδρόμιο “Μακεδονία”, έχει αναπτυχθεί μία πολύ στενή συνεργασία μεταξύ του 2ου μεγαλύτερου Tour Operator της Αγγλίας και των φορέων του τουριστικού κλάδου της Κεντρικής Μακεδονίας (την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τους Τουριστικούς Οργανισμούς Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης και τη Fraport). Αποτέλεσμα αυτής της συνέργειας, που βασίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και τα κοινά συμφέροντα, έχει οδηγήσει στην αύξηση των αεροπορικών θέσεων από 22.000 το 2019 σε 25.500 το 2022 και ενισχύεται ετήσια από κοινές δράσεις προβολής. Αυτό αποδεικνύεται και από έρευνες ικανοποίησης πελατών της Jet2Holidays για τη Χαλκιδική, όπου μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα το 88% των επισκεπτών είναι επαναλαμβανόμενοι πελάτες με μέση διάρκεια διαμονής τις 7 ημέρες αποτελούμενοι κυρίως από ζευγάρια και οικογένειες σε πάνω από 70 καταλύματα.

Τέλος, ο ΤΟΧ θέλει να ευχαριστήσει την εταιρεία Dolphin of Greece, τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας κ. Αλέκο Ευσταθίου και τον κ. Αναγνώστη Θεοχαρόπουλο για την άψογη διοργάνωση, καθώς και την οικογένεια Μπακογιάννη του ξενοδοχείου Portes Lithos Luxury Resort για τη φιλοξενία της εκδήλωσης.

Την επόμενη ημέρα, Σάββατο 9 Οκτωβρίου, ο κ. Heapy συναντήθηκε με τον υπουργό Τουρισμού κ. Βασίλη Κικίλια, συζητώντας τη στρατηγική για το άνοιγμα νέων προορισμών στην Ελλάδα, καθώς και ζητήματα βιώσιμης ανάπτυξης.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024