Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΗ Celestyal Cruises επιστρέφει με κρουαζιέρες για όλο το χρόνο
Κρουαζιέρα

Η Celestyal Cruises επιστρέφει με κρουαζιέρες για όλο το χρόνο

Προσθήκη της Θεσσαλονίκης στην κρουαζιέρα 'Ειδυλλιακό Αιγαίο'. Όλες οι κρουαζιέρες για το 2022 και το 2023 είναι all-inclusive και είναι ήδη διαθέσιμες προς κράτηση.

Η Celestyal Cruises ανακοινώνει ότι θα ξεκινήσει τα προγράμματά της για την επόμενη χρονιά, τη Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022 με τις μοναδικές κρουαζιέρες της τριών και τεσσάρων διανυκτερεύσεων και θα συνεχίσει με τις κρουαζιέρες επτά διανυκτερεύσεων από το Σάββατο 30 Απριλίου. Αποτελεί μία από τις λίγες εταιρείες κρουαζιέρας, η οποία θα πραγματοποιεί προσεγγίσεις σε εβδομαδιαία βάση στην Αρχαία Έφεσο κατά την επανέναρξη των δρομολογίων της τον Μάρτιο, ενώ θα προσθέσει και τη Θεσσαλονίκη στη δημοφιλή της κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων “Ειδυλλιακό Αιγαίο”. Όλες οι κρουαζιέρες για το 2022 και το 2023 είναι all-inclusive και είναι ήδη διαθέσιμες προς κράτηση.

Εμπλουτίζονται οι προορισμοί για το 2022-23, ξεχωρίζουν η Θεσσαλονίκη, η Μήλος και η Καβάλα
Η Celestyal Cruises περιλαμβάνει στα δρομολόγιά της κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς, όπως τη Μύκονο και τη Σαντορίνη, ωστόσο δίνει τη δυνατότητα στους επιβάτες της να επισκέπτονται περισσότερα ανεξερεύνητα μέρη της Ελλάδας αλλά και παραμένοντας περισσότερη ώρα σε κάθε λιμάνι, ώστε να υπάρχει δυνατότητα για μεγαλύτερη εξερεύνηση των προορισμών, συγκριτικά με άλλες εταιρείες που επισκέπτονται την Ελλάδα. Στη γνωστή κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων “Ειδυλλιακό Αιγαίο”, η οποία ξεκινά τον Απρίλιο, η Celestyal Cruises θα επισκέπτεται και τη Θεσσαλονίκη.

Η Celestyal Cruises θα συνεχίσει τις προσεγγίσεις στο νησί της Μήλου, το οποίο πρόσφατα αναδείχθηκε ως το “Καλύτερο Νησί του Κόσμου” σύμφωνα με το περιοδικό Travel + Leisure και είναι ένας προορισμός που δεν επισκέπτονται παραδοσιακά άλλες εταιρείες κρουαζιέρας, οι οποίες δραστηριοποιούνται με μεγαλύτερου μεγέθους κρουαζιερόπλοια. Για την επόμενη χρονιά, η Celestyal Cruises θα επεκτείνει το χρονικό διάστημα που παραμένει το κρουαζιερόπλοιο στο λιμάνι της Μήλου από μισή σε ολόκληρη ημέρα. Επιπλέον, η συγκεκριμένη κρουαζιέρα θα επισκέπτεται, πέρα από τη Θεσσαλονίκη και τη Μήλο, τη Μύκονο, τη Σαντορίνη, την Κρήτη, τη Ρόδο και την Αρχαία Έφεσο.

Η κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων “Εκλεκτό Αιγαίο” της Celestyal Cruises συμπεριλαμβάνει και την Καβάλα. Η συγκεκριμένη κρουαζιέρα επισκέπτεται επίσης τη Θεσσαλονίκη, τη Σαντορίνη, τον Βόλο και την Κωνσταντινούπολη. Η κρουαζιέρα “Εκλεκτό Αιγαίο” παρέχει τη δυνατότητα επιβίβασης και αποβίβασης στην Κωνσταντινούπολη, προσφέροντας με αυτό τον τρόπο και επιπλέον επιλογές αεροπορικών συνδέσεων.

Επανέρχεται η κρουαζιέρα ‘Τρεις ‘Ήπειροι’
Στα τέλη του 2022 θα επιστρέψει και η κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων “Τρεις Ήπειροι”, η οποία πραγματοποιήθηκε για τελευταία φορά το 2019 και θα επισκέπτεται την Ελλάδα, την Τουρκία, το Ισραήλ, την Αίγυπτο και την Κύπρο. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν δύο αποκλειστικές εορταστικές κρουαζιέρες, μία δέκα διανυκτερεύσεων για τα Χριστούγεννα, με επισκέψεις σε Θεσσαλονίκη, Σμύρνη, Ρόδο, Λεμεσό, Αλεξάνδρεια και με μία διανυκτέρευση στη Χάιφα στο Ισραήλ, ώστε οι επισκέπτες να περάσουν την Παραμονή και την ημέρα των Χριστουγέννων στους “Αγίους Τόπους”. Η δεύτερη εορταστική κρουαζιέρα οκτώ διανυκτερεύσεων θα επισκεφτεί Ηράκλειο, Σαντορίνη, Έφεσο, μαζί με μία διανυκτέρευση στην Κωνσταντινούπολη, ώστε οι επισκέπτες να απολαύσουν τα πυροτεχνήματα ενόψει των εορτασμών της Πρωτοχρονιάς, προσεγγίζοντας στη συνέχεα το Βόλο. Οι δύο παραπάνω κρουαζιέρες μπορούν να συνδυαστούν σε ένα πακέτο διακοπών 18 διανυκτερεύσεων, το οποίο επισκέπτεται ολόκληρη την Ανατολική Μεσόγειο.

Το φετινό καλοκαίρι χάρη στην αφοσίωση και τη σκληρή προσπάθεια του πληρώματος της Celestyal Cruises, καταφέραμε να αποδείξουμε πως είναι εφικτή η ασφαλής επιστροφή στις κρουαζιέρες. Είμαστε αισιόδοξοι πως οι κρουαζιέρες μας, οι οποίες εστιάζουν σε ανεξερεύνητους και συναρπαστικούς προορισμούς θα συνεχίσουν να είναι ελκυστικές για το κοινό μας που είναι από τη φύση τους ‘ταξιδιώτες’. Η αυτοπεποίθησή μας ισχυροποιείται από τα υψηλά επίπεδα αναζητήσεων, ενδιαφέροντος και κρατήσεων που έχουν σημειωθεί ήδη για τις παραπάνω κρουαζιέρες που θα πραγματοποιηθούν το 2022 και το 2023, έχοντας με αυτό τον τρόπο καταλυτικό ρόλο στη λήψη της απόφασης για επιστροφή σε κρουαζιέρες όλο το χρόνο”, σχολίασε ο Leslie Peden, γενικός εμπορικός διευθυντής της Celestyal Cruises.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024