Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΠροβολή της Θεσσαλονίκης στο ιταλικό κοινό, ως city break προορισμός
Προώθηση προορισμού

Προβολή της Θεσσαλονίκης στο ιταλικό κοινό, ως city break προορισμός

Δύο Ιταλίδες influencers επισκέφθηκαν τη Θεσσαλονίκη 1-3 Οκτωβρίου, με τίτλο του ταξιδιού '48 ώρες στη Θεσσαλονίκη-προορισμοί για όλη τη διάρκεια του χρόνου για ένα Long weekend'.

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το γραφείο ΕΟΤ Ιταλίας διοργάνωσε ταξίδι εξοικείωσης για δύο δημοφιλείς Ιταλίδες influencers και travel storytellers, μετά από πρόσκληση της διευθύντριας του γραφείου εξωτερικού ΕΟΤ Ιταλίας κας Κυριακής Μπουλασίδου.

Πρόκειται για τη Zaira Magliozzi, Art & Travel Storyteller, συγγραφέα και επιχειρηματία και την Anna Scrigni, Art & Travel Storyteller. Αξίζει να σημειωθεί πως η Zaira Magliozzi έχει στο Instagram 11.200 followers και η Anna Scrigni 33.500.

Οι δύο influencers επισκέφθηκαν τη Θεσσαλονίκη 1-3 Οκτωβρίου με στόχο να την προβάλουν μέσω των social media στο ιταλικό κοινό ως προορισμό city break. Συγκεκριμένα, ο τίτλος του ταξιδιού ήταν “48 ώρες στη Θεσσαλονίκη-προορισμοί για όλη τη διάρκεια του χρόνου για ένα Long weekend”.

Το κοινό στο οποίο απευθύνονται οι δύο Ιταλίδες είναι μεσαίου και υψηλού επιπέδου, παρουσιάζοντας κυρίως τον πολιτιστικό πλούτο των περιοχών που επισκέπτονται.

Στο “Long weekend στη Θεσσαλονίκη” γνώρισαν την Άνω Πόλη, τις τοπικές γεύσεις, απόλαυσαν την βόλτα τους στην παραλία και ξεναγήθηκαν στο Αρχαιολογικό και το Βυζαντινό Μουσείο. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους φιλοξενήθηκαν στο Maroon Bottle Boutique Suites και είχαν την δυνατότητα να απολαύσουν τη μοναδική κουζίνα της Θεσσαλονίκης σε ένα πλούσιο δείπνο στο Electra Palace.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024