Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προώθηση προορισμού

Προβολή της Θεσσαλονίκης στο ιταλικό κοινό, ως city break προορισμός

Βίκυ Καραντζαβέλου - 12 Οκτώβριος 2021, 11:09

Δύο Ιταλίδες influencers επισκέφθηκαν τη Θεσσαλονίκη 1-3 Οκτωβρίου, με τίτλο του ταξιδιού '48 ώρες στη Θεσσαλονίκη-προορισμοί για όλη τη διάρκεια του χρόνου για ένα Long weekend'.


Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το γραφείο ΕΟΤ Ιταλίας διοργάνωσε ταξίδι εξοικείωσης για δύο δημοφιλείς Ιταλίδες influencers και travel storytellers, μετά από πρόσκληση της διευθύντριας του γραφείου εξωτερικού ΕΟΤ Ιταλίας κας Κυριακής Μπουλασίδου.

Πρόκειται για τη Zaira Magliozzi, Art & Travel Storyteller, συγγραφέα και επιχειρηματία και την Anna Scrigni, Art & Travel Storyteller. Αξίζει να σημειωθεί πως η Zaira Magliozzi έχει στο Instagram 11.200 followers και η Anna Scrigni 33.500.

Οι δύο influencers επισκέφθηκαν τη Θεσσαλονίκη 1-3 Οκτωβρίου με στόχο να την προβάλουν μέσω των social media στο ιταλικό κοινό ως προορισμό city break. Συγκεκριμένα, ο τίτλος του ταξιδιού ήταν “48 ώρες στη Θεσσαλονίκη-προορισμοί για όλη τη διάρκεια του χρόνου για ένα Long weekend”.

Το κοινό στο οποίο απευθύνονται οι δύο Ιταλίδες είναι μεσαίου και υψηλού επιπέδου, παρουσιάζοντας κυρίως τον πολιτιστικό πλούτο των περιοχών που επισκέπτονται.

Στο “Long weekend στη Θεσσαλονίκη” γνώρισαν την Άνω Πόλη, τις τοπικές γεύσεις, απόλαυσαν την βόλτα τους στην παραλία και ξεναγήθηκαν στο Αρχαιολογικό και το Βυζαντινό Μουσείο. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους φιλοξενήθηκαν στο Maroon Bottle Boutique Suites και είχαν την δυνατότητα να απολαύσουν τη μοναδική κουζίνα της Θεσσαλονίκης σε ένα πλούσιο δείπνο στο Electra Palace.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top