Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Συνέδρια

Στις 26 Οκτωβρίου 2021 το Digi.travel θα ενημερώσει για τις εξελίξεις του διεθνούς τουρισμού

Τατιάνα Ρόκου - 14 Οκτώβριος 2021, 09:27

Κύριος ομιλητής ο καθηγητής κ. Δημήτρης Μπούχαλης, από το The Hong Kong Polytechnic University και το Bournemouth University, θα αναλυθεί η διεθνής στρατηγική για τον τουρισμό προς το 2030.


Με κύριο ομιλητή τον καθηγητή κ. Δημήτρη Μπούχαλη, από το The Hong Kong Polytechnic University και το Bournemouth University, θα αναλυθεί η διεθνής στρατηγική για τον τουρισμό προς το 2030, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο στο φετινό web συνέδριο Digi.travel.

Στο πάνελ θα βρίσκονται καθηγητές τουρισμού από όλον κόσμο, όπως ο καθηγητής Peter O’Connor από το University of South Australia Business School, η καθηγήτρια Dan Wang, από το School of Hotel and Tourism Management και το The Hong Kong Polytechnic University, η καθηγήτρια Katerina Volchek από το DigiHealth & Smart Tourism lab του Deggendorf Institute of Technology, και η Aigli Balamatsi CEO & Executive Strategy Director που θα αναλύσουν τις τρέχουσας τάσεις του τουρισμού δίνοντας μια ξεκάθαρη εικόνα για την κατεύθυνση του τουρισμού τα επόμενα χρόνια.

Στην συνέχεια, θα αναλυθεί ο σπουδαίος ρόλος της καινοτομίας στον τουρισμό από τον Itai Green, Founder & CEO Innovate Israel, ενώ ο πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας κ. Αλέξανδρος Βασιλικός θα αναπτύξει τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες από την καινοτομία και τις start ups στο χώρο του τουρισμού. Κατόπιν, θα γίνει παρουσίαση ορισμένων start ups τονίζοντας τον τρόπο που μπορούν να συμβάλουν στις τουριστικές επιχειρήσεις.

Στη συνέχεια, ο κ. Γιάννης Φώτης, διευθυντής της Novus Mind Ltd, θα αναλύσει πως οι προορισμοί πρέπει να κάνουν σχεδιασμό marketing και τι στρατηγικές πρέπει να ακολουθήσουν για να καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στον απαιτητικό πλέον τουρίστα του μέλλοντος.

Τέλος, το πάνελ με τους συγγραφείς κ.κ. Γιάννη Πρωτοπαππαδάκη, Αρσένη Πασχόπουλο και Κύρο Ασφή, θα αναλύσει θέματα για τα κοινωνικά δίκτυα και θα δώσει στρατηγικές για τι πρέπει να κάνει αυτή την περίοδο κάθε τουριστική επιχείρηση.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top