Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήGreek Hospitality Awards 2021: Στις 15 Oκτωβρίου 2021 το LiveOn Hybrid Event
Ξενοδοχία

Greek Hospitality Awards 2021: Στις 15 Oκτωβρίου 2021 το LiveOn Hybrid Event

Η Τελετή Απονομής των Greek Hospitality Awards 2021 θα πραγματοποιηθεί υβριδικά, με τους ομιλητές και τους βραβευθέντες σε φυσική παρουσία στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso.

Την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021 θα διεξαχθεί η Τελετή Απονομής των Greek Hospitality Awards, του καθιερωμένου πλέον θεσμού, που επιβραβεύει τις κορυφαίες ελληνικές ξενοδοχειακές και τουριστικές επιχειρήσεις της χώρας. Ειδικά φέτος, οι βραβεύσεις αναμένονται με μεγάλη αγωνία, καθώς η τουριστική σεζόν του 2021 αποτέλεσε το “μεγάλο στοίχημα” για τις επιχειρήσεις του κλάδου, σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο.

Η Τελετή Απονομής των Greek Hospitality Awards 2021 (#grha21) θα πραγματοποιηθεί υβριδικά, με τους ομιλητές και τους βραβευθέντες σε φυσική παρουσία στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso. Το κοινό θα παρακολουθεί και θα συμμετάσχει ψηφιακά μέσα από την LiveOn, την πρώτη πλήρη, all-in-one, ψηφιακή πλατφόρμα για την επιχειρηματική επικοινωνία και τα events, και το τρισδιάστατο ψηφιακό εκθεσιακό της κέντρο, το LiveOn Expo Complex.

Την Τελετή Απονομής θα παρουσιάσουν η κα Μαρία Νικόλτσιου, παρουσιάστρια – δημοσιογράφος Alpha TV – Alpha Radio 989 και ο κ. Χάρης Ντιγριντάκης, διευθύνων σύμβουλος της Tourism Media & Events, ραδιοφωνικός παραγωγός του Alpha Radio 989 και οικονομικός συντάκτης στον “Ελεύθερο Τύπο”.

Η εκδήλωση διοργανώνεται για 7η συνεχόμενη χρονιά από την ethosEVENTS, σε συνεργασία με την Tourism Media & Events, το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το περιοδικό “ΧΡΗΜΑ”. Στο πλαίσιο του θεσμού των Greek Hospitality Awards, βραβεύεται το κορυφαίο ελληνικό ξενοδοχείο (Top Greek Hotel 2021) και το κορυφαίο resort (Top Greek Resort 2021). Το κοινό και η Κριτική Επιτροπή ψήφισαν τις τουριστικές επιχειρήσεις που ξεχώρισαν το 2021, ανάμεσα στις 108 κατηγορίες βραβείων που περιλάμβανε η φετινή διοργάνωση.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν θεσμικοί εκπρόσωποι και εξέχουσες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό κόσμο ανάμεσα στους οποίους ξεχωρίζουν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιος Λιβανός, η υφυπουργός Τουρισμού κα Σοφία Ζαχαράκη, η βουλευτής
ΣΥΡΙΖΑ Α’ Θεσσαλονίκης και τομεάρχης Τουρισμού κα Κατερίνα Νοτοπούλου, η γενική γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής & Ανάπτυξης κα Βίκυ Λοΐζου, ο γενικός γραμματέας του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) κ. Δημήτρης Φραγκάκης και πολλοί ακόμη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024