Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΜία μαρίνα στη Β. Ελλάδα είναι ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς στον κόσμο
Μαρίνες

Μία μαρίνα στη Β. Ελλάδα είναι ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς στον κόσμο

Η comparethemarket.com αποκαλύπτει τις 10 πιο Instagrammed μαρίνες σε όλο τον κόσμο, με τη μαρίνα του Ντουμπάι στην κορυφή, με πάνω από 3,9εκατ. δημοσιεύσεις. Η Marina del Ray στο LA και η Marina di Porto Cervo στη Σαρδηνία διεκδικούν τη δεύτερη και την τρίτη θέση.

Με τα ταξίδια να επιστρέφουν στη ζωή μας, comparethemarket.com συνέταξε μια λίστα με τις 10 κορυφαίες μαρίνες σε όλο τον κόσμο, μαζί με κορυφαίες συμβουλές για διακοπές στο εξωτερικό, για όσους έχουν ανάγκη από λίγη έμπνευση.

Οι 10 κορυφαίες μαρίνες είναι οι εξής:

Τη πρώτη θέση παίρνει η Μαρίνα του Ντουμπάι. Γνωστό ως ένα γραφικό σημείο με ουρανοξύστες, γαλάζια νερά και υπέροχα εστιατόρια, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η #dubaimarina έχει πάνω από 3,9 εκατ. δημοσιεύσεις στο Instagram.

Στη δεύτερη θέση είναι η Marina Del Rey, μια παραθαλάσσια κοινότητα στο Λος Άντζελες με το λιμάνι να είναι το μεγαλύτερο τεχνητό λιμάνι της Βόρειας Αμερικής. Τρίτη στη θέση βρίσκεται η Marina di Porto Cervo στη Σαρδηνία, Ιταλία. Διάσημη για τα πολυτελή πάρτι και τη νυχτερινή ζωή, η γύρω περιοχή διαθέτει ένα μείγμα παρθένας φυσικής ομορφιάς και σύγχρονες εγκαταστάσεις, όπως μπουτίκ και κλαμπ υψηλών προδιαγραφών.
Στην 9η θέση βρίσκεται η Marina Miraggio, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, που αποτελεί τμήμα των εγκαταστάσεων του Miraggio Thermal Spa Resort.

Ο Josh Daniels, επικεφαλής ταξιδιών στο comparethemarket.com, σχολιάζει: “Επί του παρόντος, οι αναζητήσεις* για προορισμούς όπως το Ντουμπάι, Κύπρος και Ελλάδα βρίσκονται σε άνοδο, καθώς οι πιθανοί ταξιδιώτες αναζητούν τον επόμενο προορισμό τους ήδη από τον επόμενο μήνα.

Για όσους ελπίζουν να ταξιδέψουν, είναι εύλογο να είναι πλήρως ασφαλισμένοι πριν φύγουν στο εξωτερικό και να ελέγξουν τι καλύπτει η πολιτική τους, ειδικά αν σχεδιάζουν να ξοδέψουν πολλά χρήματα στο ταξίδι τους”.

Προσδιορίστηκαν οι πιο εκλεκτές μαρίνες του κόσμου μέσω έρευνας χρησιμοποιώντας τις εξης πηγές: Marina Reservation, Life of Sailing, and Yachting Pages. Με βάση τη λίστα με 19 μαρίνες, στη συνέχεια αναλύθηκαν τα σχετικά hashtags στα κοινωνικά μέσα και επελέγησαν τα δέκα πρώτα με βάση τις μαρίνες με τον μεγαλύτερο αριθμό hashtag.
Ο αριθμός των δημοσιεύσεων hashtag είναι ακριβής από τις 08/10/21. Δεδομένα που εντοπίζονται μέσω του Google Search Trends 08/10/21, με το εύρος ημερομηνιών για την αύξηση των αναζητήσεων που καλύπτουν τις τελευταίες 30 ημέρες

*Δεδομένα που εντοπίζονται μέσω του Google Search Trends 08/10/21, με το εύρος ημερομηνιών για την αύξηση των αναζητήσεων που καλύπτουν τις τελευταίες 30 ημέρες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024