Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΟΛΠ ΑΕ: Προτεραιότητα η προστασία του περιβάλλοντος και η αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής
Λιμένες

ΟΛΠ ΑΕ: Προτεραιότητα η προστασία του περιβάλλοντος και η αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής

Η ΟΛΠ ΑΕ έχει λάβει σημαντικές πιστοποιήσεις ISO τόσο για την ποιότητα όσο και για το περιβάλλον και την ενεργειακή διαχείριση, αναφορικά με όλες τις λιμενικές της δραστηριότητες.

Η ΟΛΠ ΑΕ στο πλαίσιο υλοποίησης της στρατηγικής της για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του Λιμένος Πειραιά έχει βασική προτεραιότητα τον σεβασμό και την προστασία του περιβάλλοντος, καθώς και την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής. Με αφορμή και την Παγκόσμια Ημέρα Προτύπων, τονίζεται πως ο Οργανισμός αποδίδει μεγάλη αξία στη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών πάντοτε σε συνδυασμό με την ενεργειακή και περιβαλλοντική απόδοσή του και ως εκ τούτου επενδύει σε συστήματα διαχείρισης που αναγνωρίζονται και εφαρμόζονται παγκοσμίως, όπως τα πρότυπα ISO. Η ΟΛΠ ΑΕ έχει λάβει σημαντικές πιστοποιήσεις ISO τόσο για την ποιότητα όσο και για το περιβάλλον και την ενεργειακή διαχείριση, αναφορικά με όλες τις λιμενικές της δραστηριότητες αποδεικνύοντας έτσι εμπράκτως την ισχυρή δέσμευση του Οργανισμού για εφαρμογή βέλτιστων πρακτικών, με απώτερο στόχο τη συνεχή βελτίωση και αριστεία σε λειτουργικό επίπεδο και για όλο το ευρύ φάσμα των δραστηριοτήτων του.

Επισημαίνεται ότι, μέσω του Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, το οποίο η ΟΛΠ ΑΕ εφαρμόζει σύμφωνα με τις απαιτήσεις συγκεκριμένων ISO προτύπων (ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 & ISO 50001:2018) λειτουργεί με συνεπή τρόπο προκειμένου να κατανοήσει τις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών, να αντιμετωπίσει παράλληλα τις περιβαλλοντικές προκλήσεις που εμφανίζονται στην καθημερινή λειτουργία και να βελτιώσει την ενεργειακή της απόδοση. Ωστόσο, με βάση την Πολιτική Ποιότητας – Περιβάλλοντος – Ενέργειας, η εταιρεία δεσμεύεται για τη συνεχή αυτή βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών και τις περιβαλλοντικές και ενεργειακές επιδόσεις της όχι μόνο για το παρόν αλλά και το μέλλον, θέτοντας συνεχώς νέους στόχους για τα παραπάνω ζητήματα.

Τέλος, η ΟΛΠ ΑΕ μέσω των πιστοποιήσεων που σταθερά λαμβάνει, συμβάλλει σημαντικά στους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών, οι οποίοι αφορούν στο αμοιβαίο όφελος των λιμενικών επιχειρήσεων του περιβάλλοντος και της κοινωνίας.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024