Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Περιφέρεια

Απευθείας σύνδεση της Θεσσαλονίκης με Ρώμη και Μιλάνο

Τατιάνα Ρόκου - 15 Οκτώβριος 2021, 11:41

Πτήσεις της Aegean τρεις φορές την εβδομάδα, από 28 Μαρτίου μέχρι 29 Οκτωβρίου.


Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση TTG Travel Experience που πραγματοποιείται από τις 13 ως τις 15 Οκτωβρίου στο Ρίμινι της Ιταλίας.
 
Οι πολλαπλές και συντονισμένες προσπάθειες όλων των φορέων κάτω από την “ομπρέλα” του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης έφεραν ως αποτέλεσμα την απευθείας σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τους δυο βασικούς προορισμούς που καλύπτουν όλη την Ιταλία, Ρώμη και Μιλάνο, τρεις φορές την εβδομάδα, από 28 Μαρτίου μέχρι 29 Οκτωβρίου.

“Στόχος μας η διεύρυνση των δρομολογίων όλο τον χρόνο”, δήλωσε με ένα μεγάλο “ευχαριστώ” προς την Αegean η πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης και αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κα Βούλα Πατουλίδου κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τον υπεύθυνο της Aegean Airlines για τη Νότια Ιταλία Gianni Donati, την Key Account Manager Maria Terranova και τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΤΘ, κ. Κωστή Χαντζαρίδη.Στη φωτογραφία, η πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης και αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κα Βούλα Πατουλίδου.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top