Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤα νέα σήματα του 100% Hotel Show για τους εκθέτες, με εξειδικευμένες λύσεις για ξενοδοχεία
Εκθέσεις

Τα νέα σήματα του 100% Hotel Show για τους εκθέτες, με εξειδικευμένες λύσεις για ξενοδοχεία

Το 100% Hotel Show αναβαθμίζει την εκθεσιακή του εμπειρία, λανσάροντας μια σειρά από σήματα που θα βοηθήσουν τους ξενοδόχους να εντοπίσουν ευκολότερα τις εταιρείες με λύσεις που αναζητούν και να οδηγηθούν σε επιτυχημένες συναντήσεις.

Επιστρέφοντας στο MEC Παιανίας, 19-22 Νοεμβρίου 2021, μετά από δύο χρόνια, το 100% Hotel Show, ετοιμάζει μια σειρά από αλλαγές που και θα αναβαθμίσουν την εκθεσιακή εμπειρία αλλά και θα εξασφαλίσουν καλύτερα αποτελέσματα, για τους ξενοδόχους και τους αρχιτέκτονες που θα το επισκεφθούν. Εκτός από τη νέα μορφή της έκθεσης για μια πιο ασφαλή συμμετοχή σε σχέση με την επιδημιολογική κατάσταση, όπως φαρδύτεροι διάδρομοι, πιο πολλοί open space χώροι αλλά και αυστηρά μέτρα προστασίας, η έκθεση αποκτά και μια νέα αναβαθμισμένη σήμανση που θα βοηθήσει τους επισκέπτες να ανακαλύψουν ευκολότερα τις λύσεις που αναζητούν.

Για τον λόγο αυτό, και για πρώτη φορά, θα λανσάρει μια σειρά από νέα σήματα για τις εταιρείες που συμμετέχουν, έτσι ώστε να προβάλλουν πιο εύκολα και με ενιαίο τρόπο τις ξενοδοχειακές λύσεις που παρέχουν. Παράλληλα, οι επισκέπτες της έκθεσης, θα μπορούν να ακολουθούν τα σήματα αυτά και να καλύψουν τις ανάγκες τους κατά την επίσκεψή τους.

Ποια είναι όμως τα νέα σήματα του 100% Hotel Show;
Τα σήματα είναι έξι, και έχουν δημιουργηθεί έπειτα από έρευνα στις κλασικές ξενοδοχειακές ανάγκες, αλλά και στις νέες που έχουν προκύψει και μετά τον COVID 19:

Χτίζω – Ανακαινίζω Ξενοδοχείο
Εταιρείες που παρέχουν σχεδιαστικές λύσεις, υλικά, αλλά και συμβουλευτικές υπηρεσίες που αφορούν τη διαδικασία οικοδόμησης
και ανακαίνισης ενός ξενοδοχείου.

Contract Υλικά
Εταιρείες που διαθέτουν υλικά για συνεργασίες τύπου contract, δηλαδή που έχουν τη δυνατότητα για εξατομικευμένη παραγωγή μεγάλων
ποσοτήτων κατόπιν παραγγελίας, σε ειδικές τιμές.

Covid-19 Λύσεις
Εταιρείες που διαθέτουν λύσεις που μειώνουν τον κίνδυνο μετάδοσης του COVID-19, όπως προϊόντα και τεχνολογίες αποστείρωσης, αντιμικροβιακά υλικά αλλά και touchless τεχνολογίες.

Sustainable Solutions
Εταιρείες που διαθέτουν υλικά, υπηρεσίες και λύσεις φιλικές προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο και ενισχύουν το Sustainability των ξενοδοχείων.

Ξενοδοχειακές Τεχνολογίες
Εταιρείες που διαθέτουν τεχνολογίες προσαρμοσμένες στις ξενοδοχειακές ανάγκες  είτε σε επίπεδο σχεδιασμού, operation, αλλά και πωλήσεων & marketing.

Προτάσεις Ευεξίας
Εταιρείες που διαθέτουν λύσεις αναβάθμισης της συνολικής εμπειρίας των  ταξιδιωτών, με υπηρεσίες και δραστηριότητες εντός και εκτός του καταλύματος.

Τα νέα σήματα δημιουργήθηκαν για να διευκολύνουν την εκθεσιακή εμπειρία της επίσκεψης στο 100% Hotel Show και μπορεί κανείς να τα βρεί:

  • Σε Eιδικές Σημάνσεις κατά τη διάρκεια της έκθεσης: Σε όλα τα περίπτερα θα τοποθετηθεί μια ειδική σήμανση πάνω στην οποία θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να βλέπουν τα σήματα που αφορούν την κάθε εταιρεία και να καταλαβαίνουν αν διαθέτουν τις λύσεις που αναζητούν.
  • Στο website του 100% Hotel Show: Από 1η Νοεμβρίου θα δημιουργηθούν ειδικά φίλτρα στην λίστα εκθετών του 100% Hotel Show μέσω των οποίων θα μπορούν να εντοπίζουν τις εταιρείες που διαθέτουν τις σχετικές λύσεις για να προγραμματίσουν το ραντεβού τους.
  • Στα προφίλ και τα websites των εκθετών: Τόσο στο προφίλ του κάθε εκθέτη του 100% Hotel Show, όσο και στο επίσημο website τους, θα μπορούν να βρουν τα ειδικά σήματα που θα επικοινωνούν τις λύσεις που διαθέτουν.

Το 100% Hotel Show θα πραγματοποιηθεί 19-22 Νοεμβρίου 2021 στο MEC Παιανίας, εφαρμόζοντας όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα περί διοργάνωσης εκθέσεων για την προστασία από τον COVID-19.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024