Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΗ Θεσσαλονίκη γίνεται homeport
Κρουαζιέρα

Η Θεσσαλονίκη γίνεται homeport

Το λιμάνι της Θεσσαλονίκης αποτελεί πλέον κρίσιμο κόμβο για την επιτυχή επανέναρξη της κρουαζιέρας σε Ελλάδα και Ανατολική Μεσόγειο.

Η στρατηγική της ΟΛΘ ΑΕ, ιδρυτικό μέλος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, για την ανάπτυξη της κρουαζιέρας, ώστε να γίνει η Θεσσαλονίκη βάση homeporting, και ιδανικός προορισμός κρουαζιέρας αποδίδει καρπούς.

Η κοινή αντίληψη, οι κοινοί στόχοι στην προβολή και η καλή συνεργασία, επιβεβαιώνονται με τις αποφάσεις μεγάλων εταιρειών να συμπεριλάβουν τη Θεσσαλονίκη στα μελλοντικά τους ταξίδια.

Η απόφαση της Celestyal Cruises να επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη με 30 προσεγγίσεις το 2022 και 40 προσεγγίσεις το 2023 είναι μόνο η αρχή. Η Celestyal Cruises ανακοίνωσε ότι στη γνωστή κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων “Ειδυλλιακό Αιγαίο”, που ξεκινά τον Απρίλιο, θα επισκέπτεται και τη Θεσσαλονίκη. H εταιρεία θα προσεγγίζει σε σταθερή βάση την πόλη όπου οι επισκέπτες της θα ανακαλύψουν εκπληκτικά Παλαιοχριστιανικά και Βυζαντινά αξιοθέατα. Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, το άγαλμα του “Μεγάλου Αλεξάνδρου”, καθώς και τη Βεργίνα, έναν από τους πιο σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας.

H Θεσσαλονίκη αποτελεί την πύλη για τη Βόρεια Ελλάδα αλλά και τις γειτονικές βαλκανικές αγορές καθώς συγκεντρώνει μεγάλο ποσοστό των αερομεταφορών στο πρόσφατα πλήρως ανακαινισμένο και σύγχρονο αεροδρόμιο που διαθέτει. Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης, πως θα επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη στην κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων “Εκλεκτό Αιγαίο”, που ξεκινά τον Οκτώβριο και επιπλέον θα επισκεφτεί τη Θεσσαλονίκη στην αποκλειστική εορταστική κρουαζιέρα δέκα διανυκτερεύσεων για τα Χριστούγεννα το Δεκέμβριο.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024