Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςH Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην 'TTG Travel Experience 2021'
Εκθέσεις

H Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην 'TTG Travel Experience 2021'

Στο πλαίσιο της εκθεσιακής παρουσίας της περιφέρειας στη διεθνή έκθεση παρουσιάστηκαν όλες οι θεματικές μορφές του τουριστικού αποθέματος της Κεντρικής Μακεδονίας που εναρμονίζεται με την ιταλική κουλτούρα, για τις οποίες οι επισκέπτες της έκθεσης εκδήλωσαν έντονο ενδιαφέρον.

Στη διεθνή έκθεση τουρισμού “TTG Travel Experience 2021” που πραγματοποιήθηκε από τις 13 έως τις 15 Οκτωβρίου 2021 στο Ρίμινι της Ιταλίας συμμετείχε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Η περιφέρεια είχε δυναμική παρουσία στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Οι εκπρόσωποί της, μέσα από συνεντεύξεις σε ιταλικά περιοδικά και μέσα από στοχευμένες συναντήσεις με εκπροσώπους της ιταλικής τουριστικής αγοράς, παρουσίασαν το νέο σχεδιασμό για την τουριστική προβολή της Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς και το νέο οπτικοακουστικό υλικό που έχει δημιουργηθεί για το σκοπό αυτό.

Στο πλαίσιο της εκθεσιακής παρουσίας της περιφέρειας στη διεθνή έκθεση παρουσιάστηκαν όλες οι θεματικές μορφές του τουριστικού αποθέματος της Κεντρικής Μακεδονίας που εναρμονίζεται με την ιταλική κουλτούρα, για τις οποίες  οι επισκέπτες της έκθεσης εκδήλωσαν έντονο ενδιαφέρον.

Ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός στη συγκεκριμένη διοργάνωση ήταν η ανακοίνωση της Aegean Airlines σχετικά με την επανασύνδεση της Θεσσαλονίκης με απευθείας πτήσεις με τη Ρώμη και το Μιλάνο τρεις φορές την εβδομάδα, από τις 28 Οκτωβρίου έως τις 29 Μαρτίου.

“Πλέον υπάρχουν τέσσερις ιταλικές πόλεις που συνδέονται με απευθείας πτήσεις με τη Θεσσαλονίκη (Μιλάνο, Μπολόνια, Ρώμη και Νάπολη) και είναι ένας παράγοντας μείζονος σημασίας που θα συμβάλει σημαντικά στην αύξηση των επισκεπτών από την Ιταλία. Η χρονική στιγμή της επανέναρξης των απ’ευθείας πτήσεων με τη Ρώμη και το Μιλάνο συμπίπτει με τη νέα τουριστική καμπάνια της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ‘Do Something Great’, που δρώντας συνδυαστικά θα δώσει τη δυνατότητα σε ακόμα περισσότερους Ιταλούς τουρίστες να γνωρίσουν τις ομορφιές της περιοχής μας και να θελήσουν έτσι να βιώσουν από κοντά τις εμπειρίες που αυτή προσφέρει“, δήλωσε σχετικά ο τομεάρχης Τουρισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Αλέξανδρος Θάνος.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024