Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑπευθείας αεροπορική σύνδεση της Θεσσαλονίκης με την Κεφαλονιά

Απευθείας αεροπορική σύνδεση της Θεσσαλονίκης με την Κεφαλονιά

Νέα αεροπορική σύνδεση με ναυλωμένη πτήση πρόκειται να ξεκινήσει μεταξύ της Θεσσαλονίκης και της Κεφαλονιάς με πρωτοβουλία του τουριστικού γραφείου Day Rise. Η πτήση διαρκεί 50 λεπτά, και το αεροπλάνο […]

Νέα αεροπορική σύνδεση με ναυλωμένη πτήση πρόκειται να ξεκινήσει μεταξύ της Θεσσαλονίκης και της<...> Κεφαλονιάς με πρωτοβουλία του τουριστικού γραφείου Day Rise<.>.

Η πτήση διαρκεί 50 λεπτά, και το αεροπλάνο θα αναχωρεί από την Θεσσαλονίκη το πρωί του Σαββάτου. Η βοήθεια της Ένωσης Ξενοδόχων σε αυτή την προσπάθεια ήταν ουσιαστική και όπως ανακοινώθηκε κοινός στόχος του Day Rise αλλά και την Ένωσης είναι η επόμενη χρονιά να έχει διευρυμένο πρόγραμμα, τόσο από χρονική περίοδο όσο και από συχνότητα πτήσεων.

Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων κ. Σπύρος Γιαλιατσάτος τα νησιά έχουν την υποδομή και τις εγκαταστάσεις, αλλά πρωτίστως τη θέληση, ώστε ο τουρίστας – επισκέπτης όχι μόνο να μένει ικανοποιημένος, αλλά και να είναι και ένας διαρκής διαφημιστής της περιοχής.

Ο κ. Μιχάλης Καραπερίδης, γενικός διευθυντής του Day Rise, μας δήλωσε ότι το γραφείο του κάνει μια προσπάθεια να φέρει στην αγορά ποιοτικά προϊόντα και έτσι αποφασίστηκε αυτή η κίνηση. ‘Πιστεύω ότι ο κόσμος θα ανταποκριθεί. Η Κεφαλονιά και η Ιθάκη είναι τα αγαπημένα νησιά των Ιταλών και κάποιων Ελλήνων που ξέρουν να απολαμβάνουν τις διακοπές συνδυάζοντας την ποιότητα με καλά καταλύματα όπως βίλες και ξενοδοχεία που προσφέρουν την φιλοξενία που ζητάει κάποιος που πληρώνει την διαφορά. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι τα νησιά είναι πολύ ακριβά και δεν μπορεί να τα πλησιάσει ο μέσος Έλληνας. Σε αυτή την προσπάθεια έχουμε φτιάξει πολύ ελκυστικά πακέτα, και περιμένουμε ότι θα έχουμε άψογη συνεργασία με διάφορα άλλα τουριστικά γραφεία.’

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024