Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΑπευθείας πτήσεις της Nordwind Airlines από Ελλάδα προς Ρωσία το 2022
Αεροπορικές εταιρείες

Απευθείας πτήσεις της Nordwind Airlines από Ελλάδα προς Ρωσία το 2022

Η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους N4 με έδρα τη Μόσχα και βάση στο Διεθνές Αεροδρόμιο Σερεμέτιεβο προσφέρει από τον Ιούνιο, εβδομαδιαίες πτήσεις από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη προς τις πόλεις Κρασνοντάρ και Μινεράλνυε Βόντι αντίστοιχα, με άμεση ανταπόκριση προς Μόσχα.

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τη Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021 στο Hard Rock Café, η Discover the World παρουσίασε τη νέα συνεργασία της με το ρωσικό αερομεταφορέα Nordwind Airlines (N4). Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και καλεσμένους τουριστικούς πράκτορες και δημοσιογράφους του ταξιδιωτικού χώρου.

Η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Nordwind Airlines με έδρα τη Μόσχα και βάση στο Διεθνές Αεροδρόμιο Sheremetyevo προσφέρει από τον Ιούνιο, εβδομαδιαίες πτήσεις από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη προς τις πόλεις Κρασνοντάρ και Μινεράλνυε Βόντι αντίστοιχα, με άμεση ανταπόκριση προς Μόσχα.

Η εταιρεία σχεδιάζει να αναπτύξει περαιτέρω τη δραστηριότητά της στην Ελλάδα το 2022, προσθέτοντας στο δίκτυο της απευθείας πτήσεις μεταξύ Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Αγίας Πετρούπολης.

“Η φετινή χρονιά, ήταν μια χρονιά αλλαγών για εμάς. Ξεκινήσαμε δρομολόγια σε αρκετούς νέους προορισμούς και παράλληλα πτήσεις προς την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας. Το εγχείρημα ήταν επιτυχημένο και ιδιαίτερα παραγωγικό και γι’ αυτό έχουμε μεγάλα σχέδια για την Ελλάδα το 2022, σκοπεύοντας να συνδέσουμε την Αγία Πετρούπολη με την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Επίσης ερευνούμε την προοπτική σύνδεσης της Ελλάδας με το Καζάν δίνοντας την ευκαιρία στους Έλληνες να γνωρίσουν αυτή την πανέμορφη πόλη και άλλους προορισμούς στη Ρωσία” δήλωσε ο Anton Mattis, αναπλ. γενικός και εμπορικός διευθυντής της Nordwind Airlines.

Από την πλευρά του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, η διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ, κα Ιωάννα Παπαδοπούλου τόνισε: “H ‘ψήφος εμπιστοσύνη’ της Nordwind Airlines στην αγορά της Αθήνας είναι πολύ σημαντική για εμάς. Καλωσορίζουμε τη συνέχιση της δραστηριότητας της νέας αυτής εταιρείας κατά τη χειμερινή περίοδο, της ευχόμαστε μια επιτυχημένη πορεία στην αγορά της Αθήνας και παραμένουμε δίπλα της για να συμβάλλουμε στα αναπτυξιακά της σχέδια”.

Από αριστερά, ο κ. Γιάννης Νόβας, υπεύθυνος Ανάπτυξης Αερογραμμών, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, η κα Τζένη Βαλλιάνου, αρμόδια Marketing Αερογραμμών, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, ο κ. Κώστας Μοσχίδης, Sales Manager Greece, Discover the World, η κα Ιωάννα Παπαδοπούλου, διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, ο κ. Anton Mattis, αναπλ. γενικός και εμπορικός διευθυντής, Nordwind Airlines, η Olga Dubovik, Head of International Sales, Nordwind Airlines και ο κ. Νίκος Φραντζεσκάκης, Deputy Managing Director, Discover the World.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024