Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προώθηση προορισμού

Ταξίδι εξοικείωσης προβάλλει τη Θεσσαλονίκη στην πολωνική αγορά

Τατιάνα Ρόκου - 20 Οκτώβριος 2021, 11:55

Στο ταξίδι συμμετείχαν εκπρόσωποι σημαντικών τουριστικών και εξειδικευμένων οργανισμών από τις εταιρείες TUIPoland, Travelplanet, Wecotravel, Time4travel, Fly.pl, Esky.pl, Boomerang/Veniti, NEKERA, καθώς και Πολωνοί δημοσιογράφοι.

O Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης, το γραφείο εξωτερικού ΕΟΤ Πολωνίας και η Aegean, συνεργάστηκαν για να παρουσιάσουν σε Πολωνούς δημοσιογράφους και τουριστικούς πράκτορες τη Θεσσαλονίκη σε ταξίδι εξοικείωσης.

Οι συμμετέχοντες, συνοδευόμενοι από τη διευθύντρια του Γραφείου ΕΟΤ Πολωνίας, κα Νικολέτα Νικολοπούλου και τον διευθυντή της Aegean Κεντρικής Ευρώπης Robert Faltermann, επισκέφθηκαν τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να διαπιστώσουν από κοντά τις δυνατότητες που προσφέρει η πόλη για city break και συνεδριακό τουρισμό.

Η αποστολή περιηγήθηκε στα μνημεία και τα αξιοθέατα της περιοχής, γεύτηκε ξεχωριστές συνταγές από την γαστρονομία της πόλης, επισκέφθηκε ξενοδοχεία με υποδομές MICE απαιτήσεων, καθώς και τις εγκαταστάσεις γνωστού οινοποιείου.

Τέλος, στα πλαίσια του ταξιδιού εξοικείωσης, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον πρόεδρο του Ελληνο-Πολωνικού Επιμελητηρίου, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη των τουριστικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Πολωνίας.

Στο ταξίδι συμμετείχαν εκπρόσωποι σημαντικών τουριστικών και εξειδικευμένων οργανισμών από τις εταιρείες TUIPoland, Travelplanet, Wecotravel, Time4travel, Fly.pl, Esky.pl, Boomerang/Veniti, NEKERA. Επίσης, μετείχαν δημοσιογράφοι από τους ομίλους των εφημερίδων Rzeczpospolita και Gazeta, καθώς και από την ιστοσελίδα ειδήσεων της τουριστικής βιομηχανίας, waszaturystyka.pl. πολωνικών τουριστικών πακέτων.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Πολωνία έχει την 8η μεγαλύτερη οικονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης με 38,5 εκατ. δυνητικούς καταναλωτές και ανήκει στις χώρες με τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους ρυθμούς οικονομικής ανάπτυξης της Ευρώπης. Ο προορισμός, αλλά και τα ελληνικά προϊόντα, είναι στις αγαπημένες επιλογές των Πολωνών με μεγάλες προοπτικές αύξησης εξαγωγών.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top