Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΟ ΗΑΤΤΑ προετοιμάζεται για το συνέδριο της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων της Γερμανίας, DRV
Συνέδρια

Ο ΗΑΤΤΑ προετοιμάζεται για το συνέδριο της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων της Γερμανίας, DRV

Η Γερμανική Ένωση επέλεξε την Ελλάδα για την συνάντηση των μελών της (στο Costa Navarino από τις 28 έως τις 31 Οκτωβρίου υβριδικά, με πολυπληθή φυσική παρουσία και online μετάδοση), κάτι το οποίο σημαίνει ευρεία προβολή για τη χώρα μας.

Σε συνεργασία με τον ΕΟΤ και την DRV, o ΗΑΤΤΑ με την συντονιστική υποστήριξη της Ομοσπονδίας FedHATTA, βρίσκονται στο τελικό στάδιο προετοιμασίας του ετήσιου συνεδρίου της Γερμανικής Ένωσης Τουριστικών Γραφείων, DRV.

Η Γερμανική Ένωση επέλεξε την Ελλάδα για την συνάντηση των μελών της, κάτι το οποίο σημαίνει ευρεία προβολή για τη χώρα μας, σε μια πολύ ενδιαφέρουσα για την Ελλάδα τουριστική αγορά – αλλά και σειρά επαφών και συζητήσεων με τους Έλληνες συμμετέχοντες στην διοργάνωση. Μάλιστα, θα πρέπει να λάβουμε υπ’όψιν μας τη σημαντικότητα της χρονικής περιόδου στην οποία διοργανώνεται το συνέδριο, σε σχέση με την πανδημία και την εμπιστοσύνη που εμπνέει ως ασφαλής προορισμός.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Costa Navarino από τις 28 έως τις 31 Οκτωβρίου υβριδικά, με πολυπληθή φυσική παρουσία και online μετάδοση.

Η διοργάνωση θα συμβάλλει καθοριστικά στις επαγγελματικές σχέσεις μεταξύ Ελλήνων και Γερμανών επαγγελματιών του οργανωμένου τουρισμού και φέρει ευκαιρίες συνεργασίας, εξωστρέφειας και ισχυρών επαγγελματικών δεσμών με μια ισχυρή αγορά για τη χώρα μας, εν όψει της ερχόμενης, καθοριστικής χρονιάς για την αποκατάσταση του διεθνούς και ελληνικού τουρισμού.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024