Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Συνέδρια

Ο ΗΑΤΤΑ προετοιμάζεται για το συνέδριο της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων της Γερμανίας, DRV

Βίκυ Καραντζαβέλου - 20 Οκτώβριος 2021, 13:03

Η Γερμανική Ένωση επέλεξε την Ελλάδα για την συνάντηση των μελών της (στο Costa Navarino από τις 28 έως τις 31 Οκτωβρίου υβριδικά, με πολυπληθή φυσική παρουσία και online μετάδοση), κάτι το οποίο σημαίνει ευρεία προβολή για τη χώρα μας.


Σε συνεργασία με τον ΕΟΤ και την DRV, o ΗΑΤΤΑ με την συντονιστική υποστήριξη της Ομοσπονδίας FedHATTA, βρίσκονται στο τελικό στάδιο προετοιμασίας του ετήσιου συνεδρίου της Γερμανικής Ένωσης Τουριστικών Γραφείων, DRV.

Η Γερμανική Ένωση επέλεξε την Ελλάδα για την συνάντηση των μελών της, κάτι το οποίο σημαίνει ευρεία προβολή για τη χώρα μας, σε μια πολύ ενδιαφέρουσα για την Ελλάδα τουριστική αγορά – αλλά και σειρά επαφών και συζητήσεων με τους Έλληνες συμμετέχοντες στην διοργάνωση. Μάλιστα, θα πρέπει να λάβουμε υπ’όψιν μας τη σημαντικότητα της χρονικής περιόδου στην οποία διοργανώνεται το συνέδριο, σε σχέση με την πανδημία και την εμπιστοσύνη που εμπνέει ως ασφαλής προορισμός.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Costa Navarino από τις 28 έως τις 31 Οκτωβρίου υβριδικά, με πολυπληθή φυσική παρουσία και online μετάδοση.

Η διοργάνωση θα συμβάλλει καθοριστικά στις επαγγελματικές σχέσεις μεταξύ Ελλήνων και Γερμανών επαγγελματιών του οργανωμένου τουρισμού και φέρει ευκαιρίες συνεργασίας, εξωστρέφειας και ισχυρών επαγγελματικών δεσμών με μια ισχυρή αγορά για τη χώρα μας, εν όψει της ερχόμενης, καθοριστικής χρονιάς για την αποκατάσταση του διεθνούς και ελληνικού τουρισμού.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top