Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Βραβεύσεις

Greek Hospitality Awards 2021: Χρυσές διακρίσεις για Katikies Santorini και Sani Resort

Τατιάνα Ρόκου - 20 Οκτώβριος 2021, 16:32

Τα Greek Hospitality Awards διοργανώθηκαν για 7η συνεχόμενη χρονιά στις 15 Οκτωβρίου υβριδικά, με τους ομιλητές και τους βραβευθέντες σε φυσική παρουσία σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso.


Περαιτέρω ανάκαμψη της ξενοδοχειακής αγοράς, διαβλέπουν οι κορυφαίοι παράγοντες του τουρισμού, εκφράζοντας την ικανοποίησή τους για τη φετινή σεζόν, που κινήθηκε άνω των προσδοκιών, σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στο πλαίσιο της Τελετής Απονομής των Βραβείων Greek Hospitality Awards 2021 (#grha21), που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου.

Τα Greek Hospitality Awards 2021 διοργανώθηκαν για 7η συνεχόμενη χρονιά από την ethosEVENTS, σε συνεργασία με την Tourism Media & Events, το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ και πραγματοποιήθηκαν φέτος υβριδικά, με τους ομιλητές και τους βραβευθέντες σε φυσική παρουσία σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso.
Το κοινό παρακολουθούσε και συμμετείχε ψηφιακά μέσα από την LiveOn, την πρώτη πλήρη, all-in-one, ψηφιακή πλατφόρμα για την Επιχειρηματική Επικοινωνία και τα Events, και το τρισδιάστατο ψηφιακό εκθεσιακό της κέντρο, το LiveOn Expo Complex.


Την κορυφαία διάκριση “Top Greek  Hotel 2021” κατέκτησε το Katikies Santorini και την κορυφαία διάκριση “Top Greek Resort 2021” κατέκτησε το Sani Resort. Συνολικά απονεμήθηκαν 108 κατηγορίες βραβείων σε 4 θεματικές ενότητες, και βραβεύτηκαν 193 ξενοδοχεία & επιχειρήσεις τουρισμού από όλη την Ελλάδα.

Δείτε εδώ όλους τους νικητές των Greek Hospitality Awards 2021.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top