Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΒ. Κικίλιας: 'Κομβικής σημασίας η δημιουργία Μητροπολιτικού Συνεδριακού Κέντρου στην Αθήνα'
MICE

Β. Κικίλιας: 'Κομβικής σημασίας η δημιουργία Μητροπολιτικού Συνεδριακού Κέντρου στην Αθήνα'

Προοπτική προβολής του συνεδριακού Τουρισμού, μέσω της καμπάνιας του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας συναντήθηκε χθες στο Υπουργείο Τουρισμού με το Σύνδεσμο Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων και Εκδηλώσεων (HAPCO & DES). Στη συνάντηση συμμετείχαν η πρόεδρος κα Ειρήνη Τόλη, η γενική γραμματέας κα Σίσσυ Λυγνού και το μέλος του Δ.Σ. κ. Γιώργος Κιαγιάς.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν θέματα που απασχολούν τον κλάδο του επαγγελματικού και συνεδριακού τουρισμού και η στρατηγική για την ανάπτυξη της εθνικής συνεδριακής βιομηχανίας.

Ο κ. Κικίλιας επισήμανε ότι ο συνεδριακός τουρισμός είναι ένας τομέας στον οποίο η Ελλάδα έχει συγκριτικά πλεονεκτήματα που πρέπει να εκμεταλλευτεί, αναγνωρίζοντας το σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει στην ανάπτυξη της χώρας.

Στο πλαίσιο αυτό, τόνισε πως είναι κομβικής σημασίας η δημιουργία Μητροπολιτικού Συνεδριακού Κέντρου στην Αθήνα που θα προσδώσει υψηλή προστιθέμενη αξία στο τουριστικό προϊόν της πόλης, ιδιαίτερα σε περιόδους μη τουριστικής αιχμής.

Επιπροσθέτως, ο υπουργός Τουρισμού συζήτησε με τους εκπροσώπους του HAPCO & DES την προοπτική προβολής του συνεδριακού Τουρισμού, μέσω της καμπάνιας του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024