Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστική πολιτική

Περαιτέρω σύσφιξη της συνεργασίας ΕΟΤ - Ιορδανικού Τουριστικού Συμβουλίου σε τεχνικό επίπεδο

Τατιάνα Ρόκου - 21 Οκτώβριος 2021, 14:24

Συνάντηση του γενικού γραμματέα του ΕΟΤ κ. Δημήτρη Φραγκάκη με τον πρέσβη της Ιορδανίας.


Συνάντηση εργασίας με τον πρέσβη της Ιορδανίας στην Ελλάδα Ahed Sweidat και στελέχη του Ιορδανικού Τουριστικού Συμβουλίου, είχε ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ κ. Δημήτρης Φραγκάκης. Ο κ. πρέσβης συνοδευόταν από τον ακόλουθο της Ιορδανικής πρεσβείας Ashraf Khasawneh, τον marketing manager του Ιορδανικού τουριστικού συμβουλίου Ahmad AlHmoud, τον ειδικό σύμβουλο τουρισμού του Ιορδανικού τουριστικού συμβουλίου Amer Twal και την κα Δ. Μαντά, επίτιμο πρόξενο της Ιορδανίας στη Θεσσαλονίκη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν πρωτοβουλίες για την ενίσχυση της συνεργασίας στον τομέα του τουρισμού, καθώς και προγράμματα ανταλλαγής τεχνογνωσίας, όσον αφορά στην προώθηση του τουρισμού των δύο χωρών.

Για την Ιορδανία, όπως και για την Ελλάδα, ο τουρισμός αποτελεί ένα μεγάλο μέρος του ακαθάριστου εθνικού προϊόντος και εσόδων (15% του ΑΕΠ) και το ενδιαφέρον για την ενίσχυσή του στην μετά COVID εποχή είναι μεγάλο.

Αντίστοιχη συνεργασία συζητήθηκε για τα υγειονομικά πρωτόκολλα που εφαρμόστηκαν στον τουρισμό. Η ιορδανική αντιπροσωπεία ενημερώθηκε επίσης για τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο τουρισμός στην Ελλάδα, ενώ συμφωνήθηκε να προχωρήσουν άμεσα κοινές πρωτοβουλίες για την περαιτέρω σύσφιξη της συνεργασίας μεταξύ ΕΟΤ και Ιορδανικού Τουριστικού Συμβουλίου σε τεχνικό επίπεδο.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top