Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΔιακρίσεις για τα Koullias Hotels στα 'The World Luxury Hotel Awards'
Ξενοδοχεία

Διακρίσεις για τα Koullias Hotels στα 'The World Luxury Hotel Awards'

Βραβεία για τα ξενοδοχεία Grand Blue Beach Hotel, Kouros Palace Hotel, Kosta Palace City Hotel και Atlantis Hotel.

Οι εμπειρίες των πελατών επιβράβευσαν τα ξενοδοχεία του Ομίλου Κουλλιάς με διεθνείς σημαντικές διακρίσεις στην απονομή των World Luxury Hotels Awards, που φέτος διεξήχθη στο Trou Aux Biches Beachcomber Golf Resort & Spa, στον Μαυρίκιο.

Ο διεθνώς αναγνωρισμένος θεσμός, απονέμει βραβεία αριστείας σε διάφορους τύπους ξενοδοχείων πολυτελείας σε όλον το κόσμο, μέσω της ψηφοφορίας του κοινού. Τα Koullias Hotels, στην Κω, διακρίθηκαν στις εξής κατηγορίες:

  • Grand Blue Beach Hotel – Luxury Eco/Green Hotel – Global Winner: Η πολυπόθητη διάκριση είναι το αποτέλεσμα συνδυασμού της “πράσινης” πολιτικής που εφαρμόζεται, της αφοσίωσης στην προστασία του περιβάλλοντος, των πρακτικών βιώσιμης ανάπτυξης και της εξαιρετικής ποιότητας των υπηρεσιών.
  • Kouros Palace Hotel – Luxury Country Hotel – Global Winner: Ευχαριστημένοι πελάτες και φίλοι του ξενοδοχείου το πρότειναν στην κατηγορία αυτή, μιας και η μοναδική του τοποθεσία, προσφέρει την ηρεμία και ησυχία της εξοχής σε συνδυασμό με την απόλαυση της θάλασσας και της παραλίας.
  • Kosta Palace City Hotel – Luxury Harbour Hotel – Global Winner: Οι επισκέπτες του Kosta Palace απόλαυσαν το Ελληνικό Πρωινό της Κω στη βεράντα δίπλα από το γραφικό λιμάνι των ψαράδων και στη συνέχεια το ποτό τους στο rooftop μπαρ με την εκπληκτική θέα στο λιμάνι, το Κάστρο, την πόλη. Η επιθυμία τους να ζήσουν ξανά την εμπειρία φάνηκε στην ψήφο τους.
  • Atlantis Hotel – Luxury Garden Resort – Global Winner: Το εμβληματικό Atlantis, ένα καταπράσινο θέρετρο είναι η “ναυαρχίδα” του Ομίλου Κουλλιάς, καθώς φιλοξενεί επισκέπτες εδώ και δεκαετίες. Η μεγάλη αμμώδης παραλία του και η κοντινή απόσταση από την πόλη της Κω το κάνουν περιζήτητο, αλλά αυτό που φαίνεται να κέρδισε τις καρδιές των επισκεπτών είναι οι καλοφροντισμένοι πλούσιοι κήποι του.

“Οι αξίες των Koullias Hotels βασίζονται στις διαχρονικές αξίες της Κω και καθοδηγούνται από την κληρονομιά του μεγάλου φιλοσόφου και πατέρα της Ιατρικής, Ιπποκράτη. Η επιχειρηματική στρατηγική και ανάπτυξη κάθε ξενοδοχείου είναι θέμα ιδιοκτησίας και διοίκησης. Η απρόσκοπτη καθημερινή λειτουργία του και οι ανθρώπινες ζεστές σχέσεις που χτίζονται με τους πελάτες, είναι το αποτέλεσμα της προσπάθειας και της αφοσίωσης του προσωπικού. Σε αυτούς αφιερώνονται τα βραβεία”, αναφέρει η εταιρεία.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024