Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εκδηλώσεις

20 χρόνια εορτασμού λειτουργίας της FAS Pilot Academy με διήμερο Open Days

Κωνσταντίνα Τζιούπη - 22 Οκτώβριος 2021, 13:02

Η FAS Pilot Academy οργανώνει ανοιχτό διήμερο για το κοινό για τα 20 χρόνια λειρουργίας της.


Με την ευκαιρία της επετείου των 20 χρόνων λειτουργίας της FAS Pilot Academy διοργανώνεται διήμερο εκδηλώσεων (Open Days), το Σάββατο 30 και την Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021 στις εγκαταστάσεις της σχολής.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει το Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021, στις 10:00 με τη προσέλευση του κοινού, μέχρι τις 12:00. Στη συνέχεια του προγράμματος, θα υπάρχουν δραστηριότητες όπως η στατική έκθεση αεροπλάνων και εξοπλισμού, έκθεση αεροπορικής φωτογραφίας, καθώς και έκθεση ζωγραφικής αεροπορικού ενδιαφέροντος, οι οποίες θα διαρκέσουν από τις τις 11:00 εώς τις 16:00.


Κατά τη δεύτερη μέρα της εκδήλωσης, Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021, το πρόγραμμα θα ξεκινήσει από  τις 10:00 με την προσέλευση του κοινού μέχρι τις 12:00. Στις 11:00 θα ακολουθήσει ο αγιασμός μέχρι τις 11:30. Στη συνέχεια θα λάβει χώρα η ενημέρωση του κοινού για τα εκπαιδευτικά προγράμματα και την επαγγελματική σταδιοδρομία στην αεροπορία, με την παρουσίαση να αναλαμβάνει η κα Βίβιαν Χρυσοπούλου. Στη 13:00, την ενημέρωση του  κοινού για τις δράσεις της Γενικής Αεροπορίας θα αναλάβει ο ιδιοκτήτης και Senior Manager της σχολής κ. Στυλιανός Φανουράκης, με ελεύθερη συζήτηση. Θα ακολουθήσουν δραστηριότητες (11:00-16:00), με παρουσιάσεις, video/φωτογραφίες από το αρχείο της σχολής, στατική έκθεση αεροπλάνων και εξοπλισμού, έκθεση αεροπορικής φωτογραφίας και έκθεση ζωγραφικής αεροπορικού ενδιαφέροντος.

Κατά τη διάρκεια του διημέρου υπάρχει η δυνατότητα πτήσεων γνωριμίας με τα αεροπλάνα της FAS Pilot Academy για όσους ενδιαφέρονται, σε ειδικά φιλικές τιμές λόγω της επετείου των 20 ετών λειτουργίας. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα πτήσεων αλεξιπτωτισμού σε συνεργασία με το Αεραθλητικό Σωματείο “Αττικό Αεραθλητικό Κέντρο”, μέλος της ΕΛΑΟ.
|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top