Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΗ Ελλάδα 'Αγαπημένος Προορισμός Κρουαζιέρας' στα βρετανικά βραβεία Wave Awards
Κρουαζιέρα

Η Ελλάδα 'Αγαπημένος Προορισμός Κρουαζιέρας' στα βρετανικά βραβεία Wave Awards

Ο θεσμός διοργανώνεται από την εταιρεία Real Response Media, στην οποία ανήκουν τα περιοδικά 'World of Cruising' και 'Cruise Trade News'.

Μια σημαντική διεθνή διάκριση κατέκτησε η Ελλάδα τη φετινή χρονιά στην ιδιαίτερα απαιτητική τουριστική αγορά της Βρετανίας, γεγονός που επιβεβαιώνει την ανθεκτικότητα του ελληνικού τουρισμού στη δύσκολη συγκυρία εξαιτίας της πανδημίας.

Συγκεκριμένα, η χώρα μας αναδείχθηκε “Αγαπημένος προορισμός κρουαζιέρας” (“Favourite Cruise Destination”) στον καταξιωμένο διεθνή θεσμό για τον θαλάσσιο τουρισμό “Wave Awards“, κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο την προηγούμενη εβδομάδα.

Τα Wave Awards απονέμονται κάθε χρόνο μετά από ψηφοφορία στην οποία συμμετέχουν το κοινό, οι επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου και εξειδικευμένοι συντάκτες στον τομέα του θαλάσσιου τουρισμού. Ο θεσμός διοργανώνεται από την εταιρεία Real Response Media, στην οποία ανήκουν τα περιοδικά “World of Cruising” και “Cruise Trade News“, με τα οποία συνεργάζεται παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια η Υπηρεσία ΕΟΤ Ην. Βασιλείου & Ιρλανδίας στο πλαίσιο του διαφημιστικού προγράμματός της.
 
To περιοδικό “World of Cruising” διαθέτει 300.000 συνδρομητές σε όλες του τις πλατφόρμες, με 135.000 unique visitors να επισκέπτονται το website και 24.000 followers στα social media. Αντίστοιχα, το “Cruise Trade News” έχει 54.500 εγγραφές σε όλες του τις πλατφόρμες, με 30.000 unique visitors να επισκέπτονται το website και 4.500 followers στα social media.

Το ελληνικό βραβείο παρέλαβε η προϊσταμένη της Υπηρεσίας ΕΟΤ Ην. Βασιλείου & Ιρλανδίας, κα Ελένη Σκαρβέλη.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024