Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΔιάκριση της Κ. Μούσμπε (Mideast Travel Worldwide) στα Βραβεία Γυναικείας Επιχειρηματικότητας
Τουριστικά γραφεία

Διάκριση της Κ. Μούσμπε (Mideast Travel Worldwide) στα Βραβεία Γυναικείας Επιχειρηματικότητας

Το βραβείο αυτό ήρθε να συμπληρώσει μια σειρά 4 βραβείων, με τα οποία έχει διακριθεί η Mideast μέσα στον Οκτώβριο του 2021.

Η κα Κατερίνα Μούσμπε, ιδρύτρια και ιδιοκτήτρια του Ομίλου Mideast Travel Worldwide βραβεύθηκε για την πορεία και συνεχή επιτυχία του Ομίλου στο 6ο Forum Υγείας και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης για τις Εξαγωγές Υπηρεσιών που έχει πετύχει τα τελευταία 38 χρόνια, στα Βραβεία Γυναικείας Επιχειρηματικότητας.

Η βράβευση έγινε στο περιστύλιο του Ζάππειου Μεγάρου, σε μια λαμπρή τελετή που έλαβε χώρα στις 23 Οκτωβρίου και παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων προσωπικότητες της κυβέρνησης και της Περιφέρειας των Αθηνών, καθώς και σπουδαίες γυναίκες του επιχειρηματικού κλάδου.

Η κα Μούσμπε συνοδευόταν από τον σύζυγό της κ. Δημήτρη Λινό, καθώς και από την αδελφή της κα Μαρία Μούσμπε, γενική διευθύντρια του Ομίλου Mideast Travel Worldwide.

Το βραβείο αυτό ήρθε να συμπληρώσει μια σειρά 4 βραβείων, με τα οποία έχει διακριθεί η Mideast μέσα στον Οκτώβριο του 2021, με μια προσωπική τιμητική διάκριση για την κα Μούσμπε για την συνεχή σωστή διαχείριση όλου του Ομίλου μέσα σε αυτά τα χρόνια.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024