Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστικά γραφεία

Ικανοποίηση FedHATTA για το άνοιγμα των συνόρων σε περισσότερες χώρες

Βίκυ Καραντζαβέλου - 03 Νοέμβριος 2021, 09:21

'Θα πρέπει να λάβουμε υπ’όψιν μας επίσης το αίτημα του κλάδου για την έμφαση που θα πρέπει να δοθεί στις πτήσεις charter από την Ρωσία προς την Ελλάδα, κάτι το οποίο θα ωφελήσει τα τουριστικά γραφεία', λέει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, κ. Λύσανδρος Τσιλίδης.


Η Ομοσπονδία FedHATTA εκφράζει την ικανοποίησή της για την προσθήκη πέντε νέων χωρών στον κατάλογο όσων εξαιρούνται της απαγόρευσης εισόδου στην Ελλάδα για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας (Ουρουγουάη, Ινδία, Αργεντινή, Χιλή και Σουλτανάτο του Ομάν).

O πρόεδρος της Ομοσπονδίας, κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, σχολιάζοντας τη νέα εξέλιξη, δήλωσε: “Είναι παρήγορο το γεγονός ότι ελήφθη αυτό το μέτρο, γιατί έτσι αποδεικνύεται ότι όντως προχωράμε με σταθερά βήματα προς την επόμενη, μετά COVID-19, περίοδο, αλλά αναμένουμε να προστεθούν και επόμενοι προορισμοί σε αυτήν τη λίστα, και ειδικά η Βραζιλία και το Μεξικό.

Ευελπιστούμε ότι αυτό το μέτρο θα ληφθεί σύντομα, καθώς ο τουρισμός εργάζεται ετεροχρονισμένα, που σημαίνει ότι μια τέτοια ανακοίνωση σε άμεσο χρόνο θα ωφελήσει τον τουρισμό της επόμενης χρονιάς.

Θα πρέπει να λάβουμε υπ’όψιν μας επίσης το αίτημα του κλάδου για την έμφαση που θα πρέπει να δοθεί στις πτήσεις charter από την Ρωσία προς την Ελλάδα, κάτι το οποίο θα ωφελήσει τα τουριστικά γραφεία, τα οποία θα έχουν με αυτό τον τρόπο τη δυνατότητα να δεχθούν μαζικό τουρισμό από τη μεγάλη αυτή αγορά. Η Ελλάδα είναι ένας ασφαλής προορισμός, αλλά έχει αποδείξει έμπρακτα και ότι μπορεί να λάβει και να τηρήσει άρτια τα μέτρα που απαιτούνται για την ασφάλεια των ταξιδιωτών”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top