Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΘεσσαλονίκη και Χαλκιδική παρούσες στο ετήσιο συνέδριο του DRV
Συνέδρια

Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική παρούσες στο ετήσιο συνέδριο του DRV

Στόχος μας είναι η Θεσσαλονίκη να παίζει παντού, δήλωσε η πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης κα Βούλα Πατουλίδου.
Ο πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής κ. Γρηγόρης Τάσιος συναντήθηκε με τον Thomas Ellerbeck, Group Corporate & External Affairs του TUI Group και τον πρόεδρο και CEO της DRV, Norbert Fiebig και Dirk Inger αντίστοιχα.

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε στοχευμένη παρουσίαση της Θεσσαλονίκης στο ετήσιο συνέδριο των Γερμανών τουριστικών πρακτόρων που διεξήχθη από 28 έως 31 Οκτωβρίου στο Costa Navarino, στη Μεσσηνία. Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης παρουσίασε τον προορισμό σ’ένα από τα σημαντικότερα τουριστικά γεγονότα παγκοσμίως, με τη συμμετοχή της “αφρόκρεμας” της γερμανικής τουριστικής βιομηχανίας. Πρόκειται για ένα συνέδριο με μακρά ιστορία, με αρκετούς προορισμούς διεθνώς να διεκδικούν την φιλοξενία του, όπου οι συμμετέχοντες θεωρούνται διαμορφωτές γνώμης και προώθησης προορισμών.

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης είχε παρουσία καθ’όλη τη διάρκεια των εργασιών του DRV, καθώς παρείχε πληροφορίες για τον προορισμό από το δικό του περίπτερο. Επίσης με την προβολή ψηφιακού υλικού σύστησε την πόλη στους Γερμανούς επαγγελματίες. Η πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης και αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κα Βούλα Πατουλίδου δήλωσε χαρακτηριστικά: “Στόχος μας είναι η Θεσσαλονίκη να ‘παίζει’ παντού. Πάνω σε αυτό δουλεύουμε συστηματικά και με συνέπεια. Συνεχίζουμε ακάθεκτοι”.

Ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής ανταποκρίθηκε κι αυτός στο κάλεσμα του ΕΟΤ και FedHATTA να συμμετέχει ως ένας από τους βασικότερους προορισμούς της χώρας. Κατά τη διάρκεια του τριημέρου, η Χαλκιδική είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τα πλεονεκτήματα του προορισμού και να κάνει επαφές με σημαντικούς εκπροσώπους της γερμανικής αγοράς. Ο πρόεδρος του ΤΟΧ, κ. Γρηγόρης Τάσιος είχε συναντήσεις με τον Thomas Ellerbeck, Group Corporate & External Affairs του ομίλου TUI Group και τον πρόεδρο και CEO της DRV, Norbert Fiebig και Dirk Inger αντίστοιχα, τους οποίους και προσκάλεσε εν όψη της σεζόν 2022 να επισκεφθούν τον προορισμό.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024