Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΟ Ελληνικός Σύνδεσμος Θαλάσσιου Τουρισμού στη νέα ηλεκτρονική εποχή
Θαλάσσιος τουρισμός

Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Θαλάσσιου Τουρισμού στη νέα ηλεκτρονική εποχή

Σε σεμινάριο με θέμα 'Ηλεκτρονικά Βιβλία myDATA, Επαγγελματικά Πλοία Αναψυχής', οι εισηγητές της Α.Α.Δ.E. ανέλυσαν τόσο την τεχνική όσο και την επιχειρησιακή πλευρά του έργου απαντώντας σε ειδικές ερωτήσεις επικεντρωμένες στον κλάδο του yachting.

Παρακολουθώντας στενά τις τρέχουσες εξελίξεις και πάντα στην πρώτη γραμμή, ο Ελληνικός Σύνδεσμος Θαλάσσιου Τουρισμού (Ε.Σ.Θ.Τ) διοργάνωσε την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου, σεμινάριο με θέμα “Ηλεκτρονικά Βιβλία myDATA, Επαγγελματικά Πλοία Αναψυχής”, σε συνεργασία με την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.), με στόχο την ενημέρωση και επιμόρφωση των μελών του.

Το σεμινάριο διοργανώθηκε στο πλαίσιο της νέας εποχής στην καθημερινότητα των επιχειρήσεων με την εισαγωγή των ηλεκτρονικών βιβλίων μέσω της πλατφόρμας myDATA (my Digital Accounting and Tax Application), με μεγάλη συμμετοχή λογιστών των μελών του Συνδέσμου (τηρώντας τα προβλεπόμενα μέτρα για την προστασία έναντι στον COVID-19).


Ο πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Θαλάσσιου Τουρισμού, κ. Μιχάλης Σκουλικίδης και σε online σύνδεση ο διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γεώργιος Πιτσιλής.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Θαλάσσιου Τουρισμού, κ. Μιχάλης Σκουλικίδης και μέσω online σύνδεσης ο Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων,κ. Γεώργιος Πιτσιλής. Εισηγητές του σεμιναρίου ήταν ο κ. Αντώνης Ντίνος, στέλεχος της Διεύθυνσης Ελέγχων και επιχειρησιακός υπεύθυνος του έργου myDATA, ο κ. Απόστολος Μπούτος, σύμβουλος Πληροφορικής στο Γραφείο Διοικητή της Α.Α.Δ.Ε. και ο κ. Ρένος Καραστάθης, προϊστάμενος της Διεύθυνσης Στρατηγικής Τεχνολογιών Πληροφορικής και Project Manager του έργου myDATA, ενώ το συντονισμό είχε η δημοσιογράφος κα Μάγδα Τσέγκου.


Από αριστερά οι κ.κ. Μάγδα Τσέγκου, Απόστολος Μπούτος, Μιχάλης Σκουλικίδης και Αντώνης Ντίνος.

Οι εισηγητές της Α.Α.Δ.E. ανέλυσαν τόσο την τεχνική όσο και την επιχειρησιακή πλευρά του έργου απαντώντας σε ειδικές ερωτήσεις επικεντρωμένες στον κλάδο του yachting, ενώ έχει ήδη δημιουργηθεί μια άτυπη ομάδα μεταξύ των δύο φορέων για την πλήρη και ομαλή μετάβαση στην πλατφόρμα και την άρτια εφαρμογή των σχετικών παραμέτρων.

Το σεμινάριο διοργανώθηκε στο ξενοδοχείο Civitel Olympic.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024