Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΗ Κύπρος προβάλλεται σε ελληνικές αθλητικές διοργανώσεις ως δρομικός προορισμός
Κύπρος

Η Κύπρος προβάλλεται σε ελληνικές αθλητικές διοργανώσεις ως δρομικός προορισμός

Συμμετοχή του Υφυπουργείου Τουρισμού Κύπρου σε Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, Marathon Expo και Philoxenia.

Το Υφυπουργείο Τουρισμού της Κύπρου συμμετέχει και στηρίζει και φέτος τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας (13-14/11/21) ως Θεσμικός Υποστηρικτής. Ταυτόχρονα, συμμετέχει με δικό του σταντ (αρ. 55)  στην έκθεση του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, Marathon Expo, έως τις 13/11/21. Μαζί του, οι τρείς σημαντικότερες δρομικές διοργανώσεις της Κύπρου, οι: ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ, 5ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας και 23ος Logicom Cyprus Marathon. Όλοι οι προαναφερόμενοι αγώνες έχουν καταστεί δημοφιλείς στους δρομείς από Κύπρο, Ελλάδα, Ευρώπη αλλά και από όλον τον κόσμο. Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στην κλήρωση, δηλώνουν συμμετοχή στην είσοδο της έκθεσης.

Σημειώνεται ότι η είσοδος στην έκθεση επιτρέπεται για εμβολιασμένους και νοσήσαντες από COVID-19, με την επίδειξη στην είσοδο του σχετικού πιστοποιητικού. Όλοι οι δρομείς του φετινού Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας και των μικρότερων δρομικών αποστάσεων της διοργάνωσης, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την Κύπρο ως δρομικό προορισμό, μέσω του σταντ, e-newsletter, αλλά του ειδικού φυλλαδίου που θα παραλάβουν μαζί με τον αριθμό εγγραφής τους.

Ακόμη, το Υφυπουργείο Τουρισμού Κύπρου συμμετέχει και φέτος στην 36η έκθεση Philoxenia 2021 (περίπτερο 15, σταντ 3), στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, στην συμπρωτεύουσα. Σημειώνεται ότι η είσοδος στην έκθεση επιτρέπεται για εμβολιασμένους και νοσήσαντες από COVID-19, με την επίδειξη στην είσοδο του σχετικού πιστοποιητικού. Στο σταντ του υφυπουργείου οι επισκέπτες θα λάβουν ενημερωτικό υλικό δωρεάν για τα όσα προσφέρει η Κύπρος ως τουριστικός προορισμός.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024