Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προβολή προορισμού

Η Αθήνα κορυφαίος city break προορισμός στο γαλλικό 'Marie Claire'

Τατιάνα Ρόκου - 11 Νοέμβριος 2021, 15:00

Η ταξιδιωτική συντάκτρια Sylvie Wolff προτείνει 13 επιλογές-εμπειρίες στην γαστρονομία, την τέχνη, το design, την ευεξία και τη διαμονή σε ξεχωριστά boutique hotels, που εκτείνονται από το ιστορικό κέντρο της πόλης (Πλάκα, Εξάρχεια, Εμπορικό Τρίγωνο), το Κουκάκι, τα Πετράλωνα και τον Κολωνό, έως την Βουλιαγμένη και τον Πειραιά.


Το ανανεωμένο και φρέσκο πρόσωπο της Αθήνας, που “δώδεκα χρόνια μετά την κρίση δονείται από μια αναζωογονητική ενέργεια και δημιουργικότητα”, παρουσιάζει σε τετρασέλιδο αφιέρωμα το φθινοπωρινό τεύχος του γαλλικού περιοδικού “Marie Claire”.

Στο δημοσίευμα με τίτλο “Η νέα Αθήνα” (La nouvelle Athènes), αποτέλεσμα press trip που υλοποίησε η Υπηρεσία ΕΟΤ Γαλλίας τον περασμένο Ιούνιο, τονίζεται πως η ελληνική πρωτεύουσα αποτελεί ιδανικό city break προορισμό, με την ταξιδιωτική συντάκτρια Sylvie Wolff να προτείνει 13 επιλογές-εμπειρίες στην γαστρονομία, την τέχνη, το design, την ευεξία και τη διαμονή σε ξεχωριστά boutique hotels, που εκτείνονται από το ιστορικό κέντρο της πόλης (Πλάκα, Εξάρχεια, Εμπορικό Τρίγωνο), το Κουκάκι, τα Πετράλωνα και τον Κολωνό, έως την Βουλιαγμένη και τον Πειραιά.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Wolff, με τις προτάσεις αυτές οι αναγνώστες και αναγνώστριες θα πάρουν “μία γεύση του νέου τρόπου ζωής της ωραίας Ελένης”, ενώ ταυτόχρονα τους προτρέπει να επισκεφτούν την Αθήνα εκτός της υψηλής τουριστικής περιόδου.  

“Πολύ συχνά επισκεπτόμαστε την Αθήνα σαν μια ριπή του ανέμου, προτού φτάσουμε στα ελληνικά νησιά. Κι όμως, η Αθήνα διαθέτει μια πραγματική ποιότητα ζωής που πολλές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες θα ζήλευαν”, καταλήγει στο δημοσίευμά της η συντάκτρια.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top