Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΕκδηλώσεις διαλόγου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη φετινή Philoxenia
Εκθέσεις

Εκδηλώσεις διαλόγου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη φετινή Philoxenia

'Οι κινηματογραφικές παραγωγές ως μοχλός τουριστικής ανάπτυξης των Περιφερειών" και 'Δημιουργία σήματος υπευθυνότητας – τοπικής ποιότητας στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας'.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο της συμμετοχής της στη φετινή έκθεση “Philoxenia”, διοργανώνει δύο εκδηλώσεις διαλόγου.

Η πρώτη, με τίτλο “Οι κινηματογραφικές παραγωγές ως μοχλός τουριστικής ανάπτυξης των Περιφερειών”, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021, ώρα 13.00’, στον εκθεσιακό χώρο της ΔΕΘ Open Stage Περίπτερο 13 και πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ) και το Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας (ΕΚΟΜΕ). Σκοπός της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση των αναπτυξιακών προοπτικών στον τουρισμό για τις Περιφέρειες της Ελλάδας με την υποβοήθηση της υλοποίησης των κινηματογραφικών παραγωγών. Ομιλητές θα είναι ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΕΚΟΜΕ κ. Παναγιώτης Κουάνης και ο γενικός γραμματέας ΕΟΤ κ. Δημήτρης Φραγκάκης, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας. Τον συντονισμό θα έχει ο τομεάρχης Τουρισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Αλέξανδρος Θάνος.

Επίσης, την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 12.30, στον ίδιο χώρο, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνει εκδήλωση με τίτλο “Δημιουργία σήματος υπευθυνότητας – τοπικής ποιότητας στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας”, στο πλαίσιο του προγράμματος τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, μια εκδήλωση  που απευθύνεται σε φορείς τουρισμού της Κεντρικής Μακεδονίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024