Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΘεματικά ΠάρκαΤην αποδοχή του κλάδου απέσπασε το θεματικό πάρκο της Αφροδίτης στην Κύπρο

Την αποδοχή του κλάδου απέσπασε το θεματικό πάρκο της Αφροδίτης στην Κύπρο

Την αρχική έγκρισή τους έδωσαν οι εκπρόσωποι των κλαδικών φορέων του τουρισμού της Κύπρου για την κατασκευή του θεματικού πάρκου της Αφροδίτης στην Πάφο κατά τη διάρκεια της σχετικής συζήτησης […]

Την αρχική έγκρισή τους έδωσαν οι εκπρόσωποι των κλαδικών φορέων του τουρισμού της Κύπρου για την κατασκευή του θεματικού πάρκου της Αφροδίτης<...> στην Πάφο κατά τη διάρκεια της σχετικής συζήτησης στην Επιτροπή Περιβάλλοντος στην Βουλή.

Από την πλευρά των ξενοδόχων ο γενικός διευθυντής της ΠΑΣΥΞΕ κ. Zαχαρίας Iωαννίδης επισήμανε την ανάγκη δημιουργίας έργων υποδομής για την αναβάθμιση του τουρισμού της Κύπρου, τόνισε όμως παράλληλα την απαραίτητη προϋπόθεση ένα τέτοιο έργο να πληροί τους κανόνες σεβασμού του περιβάλλοντος.

Για λογαριασμό του Συνδέσμου Tουριστικών Eπιχειρήσεων Kύπρου ο γενικός διευθυντής του κ. Φειδίας Kαρής εξέφρασε την θετική του προσέγγιση και πρόσθεσε ότι η σοβαρότητα της επένδυσης απαιτεί την σε βάθος μελέτη της.

Να σημειωθεί ότι το θεματικό πάρκο της Αφροδίτης που έχει ως στόχο να αποτελέσει το σήμα κατατεθέν του τουρισμού της Kύπρου θα καταλαμβάνει έκταση 10.000 τετραγωνικών μέτρων μέσα και έξω από τη θάλασσα. Θα βρίσκεται μεταξύ Πέτρας του Pωμιού, Kουκλιών και Mανδριών και θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ένα μεγάλο άγαλμα της Aφροδίτης, εκθεσιακούς χώρους, αίθουσα συνεδρίων αίθουσα προβολών, βιβλιοθήκες και άλλα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024