Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Την αποδοχή του κλάδου απέσπασε το θεματικό πάρκο της Αφροδίτης στην Κύπρο

Θοδωρής Κουμέλης - 30 Μάιος 2002, 00:00

Την αρχική έγκρισή τους έδωσαν οι εκπρόσωποι των κλαδικών φορέων του τουρισμού της Κύπρου για την κατασκευή του θεματικού πάρκου της Αφροδίτης<...>

στην Πάφο κατά τη διάρκεια της σχετικής συζήτησης στην Επιτροπή Περιβάλλοντος στην Βουλή.

Από την πλευρά των ξενοδόχων ο γενικός διευθυντής της ΠΑΣΥΞΕ κ. Zαχαρίας Iωαννίδης επισήμανε την ανάγκη δημιουργίας έργων υποδομής για την αναβάθμιση του τουρισμού της Κύπρου, τόνισε όμως παράλληλα την απαραίτητη προϋπόθεση ένα τέτοιο έργο να πληροί τους κανόνες σεβασμού του περιβάλλοντος.

Για λογαριασμό του Συνδέσμου Tουριστικών Eπιχειρήσεων Kύπρου ο γενικός διευθυντής του κ. Φειδίας Kαρής εξέφρασε την θετική του προσέγγιση και πρόσθεσε ότι η σοβαρότητα της επένδυσης απαιτεί την σε βάθος μελέτη της.

Να σημειωθεί ότι το θεματικό πάρκο της Αφροδίτης που έχει ως στόχο να αποτελέσει το σήμα κατατεθέν του τουρισμού της Kύπρου θα καταλαμβάνει έκταση 10.000 τετραγωνικών μέτρων μέσα και έξω από τη θάλασσα. Θα βρίσκεται μεταξύ Πέτρας του Pωμιού, Kουκλιών και Mανδριών και θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ένα μεγάλο άγαλμα της Aφροδίτης, εκθεσιακούς χώρους, αίθουσα συνεδρίων αίθουσα προβολών, βιβλιοθήκες και άλλα.

Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top