Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΔιάκριση για την ελληνική Hotelwize στα βραβεία του Travel Weekly
Τεχνολογία

Διάκριση για την ελληνική Hotelwize στα βραβεία του Travel Weekly

Η Hotelwize αναπτύχθηκε από ειδικούς στον τομέα του τουρισμού και των ξενοδοχειακών website για να προσφέρει website σε κάθε τύπο καταλύματος, σε 7 ημέρες.

Η Hotelwize, η καινοτόμα ελληνική πλατφόρμα για την ανάπτυξη website ξενοδοχείων, βραβεύτηκε με το Silver Award στα 2021 Travel Weekly Magellan Awards στην κατηγορία “Online Travel Services – Overall-Technology Solutions”.

Η λύση της Hotelwize
Η Hotelwize αναπτύχθηκε από ειδικούς στον τομέα του τουρισμού και των ξενοδοχειακών website για να προσφέρει website σε κάθε τύπο καταλύματος, σε εξαιρετική σχέση κόστους-ποιότητας. Κάθε κατάλυμα μπορεί να έχει πλέον το website που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες του, αναπτυγμένο από την ομάδα τής Hotelwize, σε 7 ημέρες. Όπως αναφέρει η εταιρεία, “τα website που αναπτύσσονται από τη Hotelwize διακρίνονται για την ασυναγώνιστη ταχύτητα εμφάνισης του περιεχομένου με αξιολόγηση από το εξειδικευμένο εργαλείο της Google, που φτάνει έως και 99%, για τα υψηλά επίπεδα ασφάλειας με anti-hacking αρχιτεκτονική, για την ευρεία γκάμα διασυνδέσεων με τις πλέον δημοφιλείς εφαρμογές, αλλά και για το εύχρηστο διαχειριστικό περιβάλλον, που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να ανανεώνουν εύκολα και άμεσα το περιεχόμενο του website τους”.

Η Hotelwize έχει ήδη να επιδείξει μια ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία με εκατοντάδες πελάτες στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.

To περιοδικό Travel Weekly και τα βραβεία Magellan Awards
Το Travel Weekly είναι το Μέσο με την μεγαλύτερη επιρροή στην βορειοαμερικανική τουριστική αγορά, σε ό,τι αφορά στην παροχή ειδήσεων, έρευνας, απόψεων και αναλύσεων σχετικά με τον ταξιδιωτικό κλάδο. Τα Magellan Awards βραβεύουν την παροχή εξαίρετου design, marketing και υπηρεσιών σε ένα ευρύ φάσμα του τουριστικού κλάδου που έχει να κάνει με Φιλοξενία, Τουριστικούς Προορισμούς, Κρουαζιέρα, Διαδικτυακές Υπηρεσίες, Αεροπορικές Εταιρείες, Αεροδρόμια, Ταξιδιωτικά Πρακτορεία, Tour Operators και Επίγειες Μεταφορές. Η κριτική επιτροπή αποτελείται από καταξιωμένους ηγέτες του τουριστικού κλάδου, οι οποίοι κρίνουν τις συμμετοχές βάσει ενός προτύπου αριστείας που βασίζεται στη μακρόχρονη εμπειρία του Travel Weekly.

Η βράβευση της Hotelwize στα 2021 Travel Weekly Magellan Awards αποτελεί, σύμφωνα με την ίδια, “ιδιαίτερα τιμητική διάκριση που αναδεικνύει την ποιοτική υπεροχή της εταιρείας τόσο στα website που δημιουργεί όσο και στο επίπεδο εξυπηρέτησης προς τα ξενοδοχεία που την επιλέγουν”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024