Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Χειμερινός τουρισμός

'Ναι' του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας σε μακροχρόνια εκμίσθωση του Χιονοδρομικού Κέντρου '3-5 Πηγάδια'

Βίκυ Καραντζαβέλου - 18 Νοέμβριος 2021, 10:39

'Όχι μόνο θα διαφυλάξουμε τα συμφέροντα του Δήμου μας, αλλά αναμφίβολα θα διαφυλάξουμε και το ευρύτερο περιβάλλον του Βερμίου', λέει ο δήμαρχος της Νάουσας.


Την Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021, το Δημοτικό Συμβούλιο Νάουσας ενέκρινε την πρόταση της διοίκησης του Δήμου, για τη μίσθωση του Χιονοδρομικού Κέντρου “3-5 Πηγάδια”. “Έπειτα από 4,5 ώρες συζητήσεων και ανταλλαγής απόψεων, όπου ακούστηκαν οι τοποθετήσεις και οι απόψεις όλων των συμβούλων αλλά και της ίδιας της κοινωνίας της Νάουσας μέσα από επιστολές συλλόγων και φορέων, καταλήξαμε να δώσουμε ‘πράσινο φως’ στον διαγωνισμό για την εύρεση ενός επενδυτικού σχήματος για το χιονοδρομικό μας. Πιστεύω ότι είναι μια ιστορική ευκαιρία για το βουνό μας να αποτελέσει ξανά ‘πνεύμονα’ ανάπτυξης για την ευρύτερη περιοχή”, λέει ο δήμαρχος της πόλης, κ. Νικόλας Καρανικόλας.

Και συνεχίζει: “Όχι μόνο θα διαφυλάξουμε τα συμφέροντα του Δήμου μας, αλλά αναμφίβολα θα διαφυλάξουμε και το ευρύτερο περιβάλλον του Βερμίου. Θα εργαστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να αποκτήσει η περιοχή μας αναπτυξιακό πρόσημο, με στόχο να ξαναγεννηθεί η ελπίδα στον τόπο μας και να οδηγηθούμε με σταθερά βήματα στην πρόοδο και την ανάπτυξη.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους που στήριξαν αυτήν την πρόταση. Ιδιαίτερα δε, αυτούς που κατάφεραν να δουν πέρα από το ‘πέπλο’ των παραταξιακών προτάσεων, την απόλυτη ανάγκη εύρεσης μιας σοβαρής λύσης για τα ‘3-5 Πηγάδια’ και για τον τόπο μας.

Για όσους δεν πείστηκαν να στηρίξουν την πρόταση της διοίκησης μας, να γνωρίζουν ότι θα εργαστούμε σκληρά για να πειστούν στο τέλος και αυτοί. Έστω εκ του αποτελέσματος. Για μένα προσωπικά και για την διοίκηση του Δήμου μας, η σκληρή δουλειά για το βουνό μας συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top