Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
City break

'Visa for Athens', για την προώθηση του υπεύθυνου και βιώσιμου τουρισμού στην πόλη

Τατιάνα Ρόκου - 18 Νοέμβριος 2021, 16:23

Με το πρόγραμμα 'Visa for Athens' η Visa δεσμεύεται να στηρίξει μέσω του Δήμου Αθηναίων έργα βιώσιμης ανάπτυξης για την πόλη.


Η Visa ανακοινώνει το πρόγραμμα “Visa for Athens”, που ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2021, με στόχο να στηρίξει τον Δήμο Αθηναίων σε δράσεις που αφορούν την ανάπλαση και διατήρηση της Αθήνας για τις μελλοντικές γενιές, προωθώντας ταυτόχρονα την υιοθέτηση βιώσιμων πρακτικών τόσο από τους Έλληνες κατόχους καρτών όσο και από τους επισκέπτες της πόλης.

Στο πλαίσιο του προγράμματος, δωρεά της Visa θα χρησιμοποιηθεί για την υλοποίηση έργων που θα προσθέσουν αξία στην πόλη, και θα αναβαθμίσουν την ποιότητα της καθημερινής ζωής για τους πολίτες και επισκέπτες της Αθήνας.

Με το άνοιγμα πολλών αγορών και την επακόλουθη επιστροφή του ταξιδιού, το πρόγραμμα ‘Visa for Athens” απευθύνεται και στους τοπικούς επιχειρηματίες προκειμένου αυτοί να  ενθαρρύνουν τους κατοίκους της πόλης και τους επισκέπτες της, που κατέχουν κάρτες Visa, να τις χρησιμοποιούν, καθιστώντας τους με αυτόν τον τρόπο βασικούς πυλώνες του έργου.

Η ανανεωμένη τοποθέτηση του brand της Visa που ανακοινώθηκε πρόσφατα μέσω της καμπάνιας “Γνωρίστε τη Visa: ένα δίκτυο που εργάζεται για όλους”, υπογραμμίζει τον σκοπό της εταιρείας να δημιουργήσει προστιθέμενη αξία στις κοινότητες στις οποίες δραστηριοποιείται. Η πρωτοβουλία αυτή, που εστιάζει στη βιώσιμη και υπεύθυνη τουριστική ανάπτυξη για την πόλη, αποτελεί έμπρακτη απόδειξη του οράματος της Visa.

H συνεργασία θα προβληθεί μέσω στοχευμένων ενεργειών μάρκετινγκ, που θα παρουσιάζουν τα οφέλη του προγράμματος, καθώς και ανεξερεύνητες γωνιές της Αθήνας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top