Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουρισμός και απασχόληση

Employee benefits και τουρισμός

Βίκυ Καραντζαβέλου - 19 Νοέμβριος 2021, 15:40

Η στήριξη του τουρισμού και της εστίασης, τα προγράμματα επιβράβευσης και η μετάβαση στην απόλυτη digital εμπειρία.


Παροχή σίτισης, επιβράβευση, διαχείριση εταιρικών εξόδων. Πώς η επένδυση στις παραπάνω υπηρεσίες συμβάλει στην αποδοτικότητα των οργανισμών, την αύξηση της αγοραστικής δύναμης των ατόμων και την αύξηση των πωλήσεων των συνεργαζόμενων εμπόρων; Είναι δυνατόν να κερδίζουν όλοι;

Η κα Μαρία Βερούχη, Marketing & CX Director της Edenred Ελλάδος, εξηγεί στο “Think Big” πως η παροχή κινήτρων μπορεί να έχει πολλαπλασιαστικά οφέλη για όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Στην Ελλάδα η Edenered συνεργάζεται με περισσότερες από 6.000 εταιρείες-πελάτες από όλους τους κλάδους της οικονομίας, εξυπηρετώντας περισσότερους από 300.000 δικαιούχους.

Ήταν μάλιστα από τους ομίλους που μέσα από την πρωτοβουλία “Ένα Δώρο για το Καλό” στήριξαν εμπράκτως, κατά τη διάρκεια της πανδημίας, τον κλάδο της εστίασης. Οι κάτοχοι των καρτών Ticket Restaurant για κάθε συναλλαγή 10 ευρώ και άνω, έπαιρναν πίσω τα 3 ευρώ. Μέσα σε ένα μήνα σημειώθηκε αύξηση 43% στις συναλλαγές άνω των 10 ευρώ, ενώ ενισχύθηκαν οι τζίροι σε εστιατόρια και καφετέριες που απειλούνταν με λουκέτα. Ειδικό βάρος δόθηκε όμως και στον κλάδο του τουρισμού. Από τον Ιούλιο του 2020 οι επιχειρήσεις μπορούν να αξιοποιήσουν την παροχή τουρισμού, προσφέροντας 300 ευρώ ανά εργαζόμενο τον χρόνο, κίνηση που δίνει σημαντική ανάσα σε όσους δραστηριοποιούνται στην τουριστική βιομηχανία.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top