Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ Domes Resorts ξεκινά τη διεθνή επέκτασή της σε συνεργασία με την ΗΙΡ
Ξενοδοχία

Η Domes Resorts ξεκινά τη διεθνή επέκτασή της σε συνεργασία με την ΗΙΡ

Το πεντάστερο ξενοδοχείο 192 δωματίων, που διαθέτει προνομιούχα θέση με άμεση πρόσβαση στην παραλία, στον κόλπο της Vilamoura, πρόκειται να μετατραπεί πλήρως σε ένα Domes Resort.

Το αναπτυσσόμενο brand πολυτελών ξενοδοχείων στη Μεσόγειο Domes Resorts συνεχίζει τις επεκτατικές του δραστηριότητες μπαίνοντας στο χώρο της διεθνούς διαχείρισης ξενοδοχείων μέσα από συνεργασία με την Hotel Investment Partners (HIP) –τον μεγαλύτερο ιδιοκτήτη εποχιακών ξενοδοχειακών μονάδων στη Νότια Ευρώπη, που ανήκει σε επενδυτικά κεφάλαια της Blackstone– για τη διαχείριση του εμβληματικού The Lake Spa Resort στην Πορτογαλία. Το πεντάστερο ξενοδοχείο 192 δωματίων, που διαθέτει προνομιούχα θέση με άμεση πρόσβαση στην παραλία, στον κόλπο της Vilamoura, πρόκειται να μετατραπεί πλήρως σε ένα Domes Resort, φέροντας τη διεθνώς αναγνωρίσιμη επωνυμία.

Μετά από μια επιτυχημένη σεζόν, που συμπεριέλαβε την επανατοποθέτηση και το άνοιγμα του πλήρως ανακαινισμένου Domes of Corfu, Autograph Collection το 2021, η Domes Resorts βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει άλλη μια συνεργασία με την HIP, μέσα από την οποία θα ενισχύσει την παρουσία της στο τουριστικό γίγνεσθαι της Ευρώπης με το άνοιγμα της ξενοδοχειακής μονάδας The Lake Spa στο Αλγκάρβε, στις αρχές του 2022.

Το ποσό των 7 εκατ. ευρώ θα επενδυθεί για την αναβάθμιση, τη μετατροπή και την επανατοποθέτηση του ξενοδοχείου στην αγορά μέσω πλήρους ανακαίνισης όλων των δωματίων  και των κοινόχρηστων χώρων, καθώς και rebranding όλων των εστιατορίων και μπαρ. Παράλληλα, θα κατασκευαστεί νέα πισίνα adults-only/μόνο για ενήλικες, που θα διαθέτει και νέο pool bar. Τέλος, προγραμματίζεται συνολική ανανέωση του γαστρονομικού τοπίου και επιλογών του ξενοδοχείου με την υπογραφή του Domes dining concept.

Το The Lake Spa Resort έχει βραβευθεί ως το κορυφαίο Luxury Lifestyle Resort της Ευρώπης το 2021 στα World Travel Awards.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024