Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Singapore Airlines παρουσιάζει τα καινούρια προϊόντα καμπίνας αεροσκαφών στενής ατράκτου
Αεροπορικές εταιρείες

Η Singapore Airlines παρουσιάζει τα καινούρια προϊόντα καμπίνας αεροσκαφών στενής ατράκτου

Η επένδυση εκτιμάται στα περίπου 230 εκατ. δολ. Σιγκαπούρης και καταδεικνύει τη δέσμευση της Singapore Airlines στο να διατηρήσει την ηγετική της θέση στον αεροπορικό κλάδο.

Η Singapore Airlines ανακοίνωσε ότι τις επόμενες εβδομάδες, καινούργια προϊόντα καμπίνας θα τοποθετηθούν στον στόλο των αεροσκαφών στενής ατράκτου Boeing 737-8 που διαθέτει. Το γεγονός αυτό απογειώνει την εμπειρία των ταξιδιωτών σε αεροσκάφη στενής ατράκτου της εταιρείας.

Η Singapore Airlines έχει επενδύσει περίπου 230 εκατ. δολ. Σιγκαπούρης για την ανάπτυξη, το σχεδιασμό και την εγκατάσταση των νέων προϊόντων καμπίνας, τα οποία θέτουν υψηλότερα πρότυπα για ταξίδια μικρών και μεσαίων αποστάσεων με αεροσκάφη στενής ατράκτου.

Αυτή η σημαντική επένδυση καταδεικνύει τη δέσμευση της Singapore Airlines στο να διατηρήσει την ηγετική της θέση στον αεροπορικό κλάδο. Τα νέα προϊόντα είναι το αποτέλεσμα τριών ετών καινοτομίας και δουλειάς, που περιλαμβάνει εκτεταμένη έρευνα πελατών και στενές συνεργασίες της αεροπορικής με σχεδιαστές και προμηθευτές.

Τα νέα ανακλινόμενα καθίσματα της business class στα συγκεκριμένα αεροσκάφη σχεδιάστηκαν από τη Λονδρέζικη Factorydesign και κατασκευάστηκαν για τη Singapore Airlines από την Thompson Aero Seating. Η καμπίνα της οικονομικής θέσης θα διαθέτει την τελευταία γενιά κομψών και στενόμακρων καθισμάτων, τα οποία έχουν κατασκευαστεί από την Collins Aerospace. Η καμπίνα του Boeing 737-8 έχει σχεδιαστεί με έμφαση στην εργονομία, γεγονός που διασφαλίζει ότι τα πάντα βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από τους πελάτες.

Τα αεροσκάφη θα είναι εφοδιασμένα με το σύστημα ψυχαγωγίας X-Series της Panasonic που βρίσκεται στην πλάτη του καθίσματος, επιτρέποντας σε όλους τους πελάτες να απολαμβάνουν το περιεχόμενο ψυχαγωγίας του συστήματος εν πτήσει KrisWorld. Ο στόλος των συγκεκριμένων αεροσκαφών θα διαθέτει επίσης την υπηρεσία Wi-Fi της Panasonic κατά τη διάρκεια της πτήσης, καθώς και υπηρεσίες συνδεσιμότητας δεδομένων κινητής τηλεφωνίας. “Καθώς τα αεροπορικά ταξίδια αποκαθίστανται, οι πελάτες μας μπορούν να συνεχίσουν να απολαμβάνουν προϊόντα παγκόσμιας κλάσης και βραβευμένες υπηρεσίες στο σύνολο του στόλου της Singapore Airlines” αναφέρει ο κ. Τάκης Δημητρίου, διευθύνων σύμβουλος της Asian Aviation, GSA της Singapore Airlines στην Ελλάδα. Κατά τις επόμενες εβδομάδες, τα αεροσκάφη 737-8 της Singapore Airlines θα ξεκινήσουν σταδιακά να εκτελούν πτήσεις μικρών και μεσαίων αποστάσεων σε όλο το δίκτυο της εταιρείας. Πρόκειται για δρομολόγια προς προορισμούς στο Μπρουνέι, την Καμπότζη, την Ινδονησία, τη Μαλαισία, τις Μαλδίβες, το Νεπάλ και την Ταϊλάνδη, με την επιφύλαξη των κανονιστικών εγκρίσεων.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024